Predstavitvena informacija

To jesen na Obalo – na kolesarjenje, velnes in kulinarično razvajanje

September je za prebivalce slovenske Istre eden najlepših mesecev v letu. Sončni žarki nas grejejo, ni prevroče in lahko zunaj preživimo večji del dneva.
Fotografija: FOTO: LifeClass Hotels & Spa, Portorož
Odpri galerijo
FOTO: LifeClass Hotels & Spa, Portorož

Zakaj se ne bi septembra na Obalo odpravili tudi vi? Kaj pravite na prebujanje ob pogledu na morje, neomejeno kopanje v bazenih Term Portorož in odlično sredozemsko hrano? Če bo vse našteto v najboljši družbi, pa še toliko bolje.


Prijetne temperature za kolesarjenje


Kolesarski izlet do Pirana, plavanje v bazenih Term Portorož ali sprehod do Forme vive. V Portorožu čas hitro mine, idej za izlet ne zmanjka, počitniški spomini pa nas grejejo še dolgo v jesen. Dan lahko začnete z razgibavanjem na plaži Meduza, nato si privoščite okrepčilen zajtrk, dan pa nadaljujete po svoje. Ali ste vedeli, da imajo v resortu LifeClass tudi čisto pravi kolesarski hotel, ACT-ion Hotel Neptun?

FOTO: LifeClass Hotels & Spa, Portorož
FOTO: LifeClass Hotels & Spa, Portorož

 

S talasoterapijo do mladostnega videza


Pomladite se s petimi naravnimi zdravilnimi dejavniki, ki izvirajo iz morja. Z uporabo koncentrirane morske vode, slanice (acqua madre), ki nastaja kot stranski produkt pri pridobivanju soli, fango oblogami in namakanjem v morski vodi si lahko pozdravite ali omilite kožne nepravilnosti, revmatična obolenja, težave s sklepi in celulit. Obiščite Thalasso Center v centru Portoroža.
 

Unovčite turistične bone


Za turistične in gostinske storitve lahko v Hotelih LifeClass Portorož unovčite turistične bone in Bon21. Ne pozabite unovčiti svojega. Veljajo le še do konca koledarskega leta.

FOTO: LifeClass Hotels & Spa, Portorož
FOTO: LifeClass Hotels & Spa, Portorož

 

Jesensko razvedrilo ob okusnih jedeh


Ali ste že poskusili istrske tapase? Gre za okusne, lokalne prigrizke, ki jih dnevno pripravljajo v Istrian bistro & Tapas baru pod taktirko mladega chéfa Siniše. To jesen bodo kulinaričnemu razvajanju dodali še glasbene večere, na katerih bodo nastopili pevka Manca Kozlovič, glasbenik Dejan Štemberger s posebnim inštrumentom »hangom« in kitarist Ivan Evetović.Naročnik oglasne vsebine je LifeClass Hotels & Spa, Portorož