Kaia Gerber: Hči Cindy Crawford se je razgalila

Devetnajstletna potomka slovite manekenke iz 90. let gre po maminih stopinjah; za zvenečo blagovno znamko Calvin Klein je pokazala del oprsja.
Fotografija: Kaia Gerber s slavno mamo Cindy Crawford pred dobrima dvema letoma na londonski podelitvi nagrad za dosežke v modni industriji. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Kaia Gerber s slavno mamo Cindy Crawford pred dobrima dvema letoma na londonski podelitvi nagrad za dosežke v modni industriji. FOTO: Shutterstock

Kakršna mama, takšna hči. Kaia Jordan Gerber (19) odločno koraka po stopinjah svoje prednice. 176 cm visoka mladenka je le centimeter nižja od mame, znane manekenke Cindy Crawford (55), superzvezdnice iz 90. let; ta je bila takrat nekaj let poročena s hollywoodskim zvezdnikom Richardom Gereom. Tako mama kot hči sta rjavooki rjavolaski in stalni gostji naslovnic kultne modne revije Vogue.

V najnovejši oglaševalski kampanji za blagovno znamko Calvin Klein. FOTO: Instagram
V najnovejši oglaševalski kampanji za blagovno znamko Calvin Klein. FOTO: Instagram


Kaia je po prednici podedovala vitkost in klasično lepe poteze obraza. Modni svet navdušuje v najnovejši kampanji za zvenečo blagovno znamko Calvin Klein. Nekaj utrinkov s snemanja je v torek objavila na svojem instagram profilu, kjer ima več kot šest milijonov sledilcev. V oglasih nosi spodnje perilo v črni in beli barvi ter kavbojke v naravnih odtenkih iz organskega bombaža.


Iz manekenstva v igralstvo


Za eno od fotografij je odvrgla zgornji del in sede objela pokrčene noge, tako da se poleg peščice drobnih tetovaž vidi del njenih prsi. Kaia ima tudi sorojenca, starejšega brata Presleya Walkerja Gerberja (21), ki mu je posvetila eno od svojih tetovaž, tj. napis 'prez'. Njun oče Rende Gerber (58) in mož Cindy Crawford, s katero sta poročena 23 let, je poslovnež in prav tako nekdanji maneken. Njegovo premoženje znaša okoli 400 milijonov dolarjev, kolikor naj bi imela pod palcem tudi njegova žena.

Poleg drobnih tetovaž je Kaia razkrila še del oprsja. FOTO: Instagram
Poleg drobnih tetovaž je Kaia razkrila še del oprsja. FOTO: Instagram


Sin v koronskih časih pomaga očetu pri poslih, hči pa se, kot kaže, vzpenja v sam vrh manekenstva. Kaijina kariera spominja na mamino tudi po tem, da se želi uveljaviti še kot igralka. Letos se bo pojavila v seriji American Horror Story ob soigralcu Macaulayju Culkinu (40), znanem iz franšize Sam doma. Finančno stanje uspešne najstnice je med enim in tremi milijoni dolarjev; na uro zasluži dobrih sto dolarjev, na dan pa 2.466 dolarjev.

Komentarji: