Kako je Hailey Baldwin uspelo uresničiti najstniške sanje

Bila je belieberka, zdaj je zaročenka.
Fotografija: Justin Bieber in Hailey Baldwin sta te dni najbolj oblegan zvezdniški par. FOTO: Robyn Beck/AFP
Odpri galerijo
Justin Bieber in Hailey Baldwin sta te dni najbolj oblegan zvezdniški par. FOTO: Robyn Beck/AFP

Tudi če niste oboževalka ali oboževalec pevca Justina Bieberja, verjetno veste, da je omenjeni že vrsto let pravi fenomen. Iz pevca na youtubu se je prelevil v svetovno zvezdo, za katero vreščijo najstnice po svetu. Med njimi je bila tudi Hailey Baldwin, hčerka igralca Stephena Baldwina. O Hailey, ki izhaja iz slavne družine in se ukvarja z manekenstvom, pa se še nikoli ni toliko pisalo, kot se zdaj. Razlog? Zaročila se je z Bieberjem.

Občudovala Jeleno, zdaj pa izrinila Seleno


Hailey resda ni neko navadno dekle iz soseščine, za katero bi bilo nenavadno, da ji je uspelo Justina spoznati, a hkrati je bila Justinova oboževalka, ki je budno spremljala tudi njegovo romanco s pevko Seleno Gomez. Na twitterju je denimo pred leti komentirala, da ima Jelena (okrajšava za Justina in Seleno) popolno razmerje. Kmalu za tem je bila razočarana, ker se Justin in Selena nista pojavila skupaj na zabavi po Oskarjih, saj je želela videti, ali se bosta barvno uskladila. Leta 2011 naj bi po poročanju The Cut tudi tvitnila: »Vseeno mi je, kaj si drugi mislijo, a Justin Bieber in Selena Gomez sta definicija najstniških sanj.«

No, zdaj je Hailey postala del teh najstniških sanj. Z Bieberjem sta očitno zelo zaljubljena. »Ti si ljubezen mojega življenja, Hailey Baldwin,« je med drugim na instagramu v pocukranem zapisu objavil Bieber. »Nisem čisto prepričana, kaj sem storila v življenju, da sem si zaslužila tako srečo, a hvaležna sem bogu, da mi je dal tako neverjetno osebo, da z njo delim svoje življenje,« pa je dodala Hailey. Kaj pa na vse to pravi Selena? Viri pravijo, da je nad novico o zaroki sicer malo presenečena, a da ji je konec koncev vseeno.  
 

Komentarji: