Kate Middleton s poceni uhani o neprecenljivih starih starših

Vojvodinja Cambriška se je te dni mudila na otvoritvi parka z igriščem v Surreyu in ponovno navdušila s svojo modno izbiro.
Fotografija: Vojvodinja Cambriška je poudarila pomen časa, ki ga z najmlajšimi preživimo v naravi. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Vojvodinja Cambriška je poudarila pomen časa, ki ga z najmlajšimi preživimo v naravi. FOTO: Reuters

K pastelni kreaciji s cvetličnim potiskom modne oblikovalke Emilie Wickstead, ki stane 1833 evrov, je kombinirala uhane znamke Accesorize za 6 evrov, ki so trenutno znižani celo na 1,8 evra.

Kate se je sproščeno pomenkovala z gosti na otvoritvi, posebej pa jo je očaralo nekaj prisotnih malčkov. Mami deklice, s katero je govorila, je Kate razkrila, da njen najmlajši otrok, princ Louis, »rad voha cvetlice in uživa v času, ki ga preživlja na vrtu.

V nagovoru je vojvodinja poudarila »ključno vlogo«, ki jo imajo pri vzgoji stari starši in učitelji in se tako poklonila tudi svojima staršema, mami Carole in očetu Michaelu, pa tudi princu Charlesu in Camilli, ki ji pri skrbi za otroke pogosto priskočijo na pomoč. Vzgoja treh otrok, šestletnega Georgea, štiriletne Charlotte in enoletnega Louisa pač ni mačji kašelj, družina pa najbolj uživa v naravi.

Pomen preživljanja prostega časa na prostem je vojvodinja Cambriška poudarila tudi v svojem govoru: »Fizične prednosti gibanja na prostem in v naravi so dobro znane, v zadnjem času pa sem se poučila, da lahko to varno okolje prinese tudi izrazite prednosti v kognitivnem, socialnem in čustvenem razvoju otrok. Izkušnje, ki jih pridobimo v najzgodnejšem obdobju življenja, vplivajo na to, kdo postanemo kot ljudje. Vplivajo na to, kako se obnašamo v šoli, v službi in v družbi in nenazadnje na to, kako vzgajamo svoje otroke. Naj gre za sajenje, raziskovanje, kopanje, ustvarjanje ali igro: kakovostno preživljanje časa na prostem je za otroke popolno okolje za oblikovanje pozitivni odnosov z ljudmi v njihovem življenju in v svetu, ki jih obdaja,« je med drugim dejala.

Komentarji: