Kolinda Grabar-Kitarović bo nastopila v humoristični nadaljevanki

Nekdanja hrvaška predsednica je potrdila, da bo imela manjšo vlogo v priljubljeni nadaljevanki Dar-Mar.
Fotografija: Nekdanja predsednicaje bila septembra operirana na hrbtenici. FOTO: Damir Sagolj/Reuters
Odpri galerijo
Nekdanja predsednicaje bila septembra operirana na hrbtenici. FOTO: Damir Sagolj/Reuters

Kolinda Grabar-Kitarović je dobila vlogo v humoristični nadaljevanki Dar-Mar, ki jo predvaja komercialna hrvaška televizija Nova TV. Epizodo nadaljevanke, v kateri bo Grabar-Kitarovićeva igrala sebe, ko je bila predsednica države, bodo predvajali januarja 202. 

Grabar-Kitarovićeva je za hrvaške medije potrdila, da bo imela manjšo vlogo v eni od epizod priljubljene televizijske nadaljevanke Dar-Mar. Zaradi pogodbe, ki jo podpisala z Novo TV, ni mogla razkriti več podrobnosti o svoji vlogi, je danes poročal Jutarnji list


Na snemanju se je sijajno zabavala


Časnik piše, da je 52-letna Grabar-Kitarovićeva dobila t. i. cameo vlogo, ki pomeni, da se znana osebnost iz javnega življenja na kratko pojavi v filmu, nadaljevanki ali videospotu.

image_alt
Izvolitev Bidna odlična priložnost za Hrvaško


»Sijajno sem se zabavala na snemanju. Zato sem tudi sprejela vlogo,« je kratko dejala nekdanja hrvaška predsednica za zagrebški časnik. Jutarnji list ugiba, da bo vloga Grabar-Kitarovićeve morda povezana z likom deklice, ki si v nadaljevanki želi biti predsednica države in ima v svoji sobi velik poster nekdanje hrvaške predsednice.


Med okrevanjem pisala doktorat


Humoristično nadaljevanko so začeli predvajati oktobra. Spremlja dogodke policijske poveljnice in njenih kolegov, ki delajo na majhni policijski postaji v izmišljenem odročnem kraju. Prvo epizodo je spremljalo 550.000 gledalcev ali 39,9 odstotka. Doslej so predvajali 35 epizod nadaljevanke. Epizoda z Grabar-Kitarovićevo bo na sporedu januarja.

Nekdanja hrvaška predsednica je bila septembra operirana na hrbtenici. Kot je povedala v nedavnem pogovoru za televizijo N1, je med okrevanjem pripravljala svoj doktorat. Grabar-Kitarovićeva je januarja letos izgubila v drugem krogu predsedniških volitev. Julija je bila izbrana za članico mednarodnega olimpijskega komiteja (IOC). 

Komentarji: