Matthew Perry se poroči

Zvezdnik nanizanke Prijatelji je zaprosil za roko dve desetletji mlajšo izbranko Molly Hurwitz.
Fotografija: Matthew Perry – ljubezen zdravi vse tegobe? FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Matthew Perry – ljubezen zdravi vse tegobe? FOTO: Shutterstock

Ameriški filmski igralec, 51-letni Matthew Perry, zvezdnik znamenite TV-serije Prijatelji, je svojo dolgoletno, sicer 29-letno dekle Molly Hurwitz zaprosil za roko. Dobil je pritrdilen odgovor.

Igralec, med drugim prijateljuje z našim hokejistom Anžetom Kopitarjem, zadnje čase svoje oboževalce negativno preseneča z zelo zanemarjenim videzom, predvsem se je zelo izrazito zredil, pravijo, da je iz dneva v dan videti slabše. To pa očitno ne škoduje njegovemu ljubezenskemu življenju: »Odločil sem se, da se bom zaročil. Na srečo sem v zvezi z najboljšo žensko na svetu ta hip,« je javno izrazil svoje namene.

Tako imenovana najboljša ženska na svetu je po poklicu književna agentka, ki je zvezo s hollywoodskim igralcem potrdila okoli valentinovega pred dvema letoma, ko sta si javno izpovedala ljubezen. Nekaj mesecev pred tem so ju paparaci ujeli, ko sta skupaj zapuščala restavracijo v zahodnem Hollywoodu.

Perry, ki je v Prijateljih odigral izjemno vlogo Chandlerja, je v preteklosti večkrat ljubimkal s filmskimi igralkami. Sredi devetdesetih je hodil z eno junakinj Obalne straže Yasmine Bleeth, dve leti sta bila par z eno najbolj cenjenih in najbolje plačanih zvezdnic sedme umetnosti Julio Roberts, najdlje pa je bil skupaj, med letoma 2006 in 2012, z igralko Lizzy Caplan.

Njegove zdravstvene težave so se začele, ko je po nezgodi z vodnim skuterjem začel jemati protibolečinske tablete in od njih postal odvisen. S časom, je povedal, brez tablet ni mogel preživeti niti dneva. Boril se je tudi z odvisnostjo od alkohola in bil večkrat na zdravljenju.

Sredi letošnjega leta se je govorilo tudi, da sta šla s Hurwitzevo narazen. No, očitno sta nesoglasja zgladila in nesrečnemu Perryju se je na obraz povrnil nasmeh. Smeh pa je pol zdravja.

Komentarji: