Meghan »sesula« spletno stran (FOTO)

Nevesta britanskega princa Harryja se je prvič pojavila v javnosti kot vojvodinja suseška.
Fotografija: Novopečena suseška vojvodinja je bila na zabavi dobro razpoložena. FOTO: Dominic Lipinski/AFP
Odpri galerijo
Novopečena suseška vojvodinja je bila na zabavi dobro razpoložena. FOTO: Dominic Lipinski/AFP

London – Vrtne zabave ob 70. rojstnem dnevu britanskega prestolonaslednika, princa Charlesa, sta se poleg šest tisoč drugih ljudi na vrtu Buckinghamske palače udeležila tudi princ Harry in Meghan Markle. Mladoporočenca sta se v javnosti pojavila prvič po poroki 19. maja, s katero sta tudi postala vojvoda in vojvodinja suseška.

Meghan, ki so jo na zabavi prvič naslavljali kot »vaša kraljevska visokost« in so se ji morali prikloniti, je prasnila v smeh, ko je njenega moža napadla čebela in mu zletela v uho. Harry je imel ravno govor v čast svojemu očetu, ko se mu je približala čebela. Mladoporočenca sta odložila medene tedne v čast Charlesu, da sta se lahko udeležila njegove zabave, na kateri so postregli približno 27 tisoč skodelic čaja, 20 tisoč sendvičev in 20 tisoč kosov torte. Charles bo 70. rojstni dan praznoval 14. novembra, tokratna zabava pa je bila le prva izmed številnih javnih prireditev ob tem njegovem jubileju.

Najnovejša članica britanske kraljeve družine je za priložnost oblekla belo obleko britanske znamke Goat in klobuk Philipa Treacyja. Le nekaj minut zatem, ko so v javnost prišle fotografije Meghan v omenjeni opravi, se je spletna stran Goat sesula. Po približno 20 minutah je ponovno začela delovati, poročajo britanski mediji. Obleko, kakršno je nosila Meghan, pri Goat prodajajo po 590 funtov (okoli 670 evrov). Vse, kar Meghan obleče, je že od zaroke s Harryjem hitro razprodano. Britanci imajo novo modno zvezdo.

Komentarji: