Olimpijska prvakinja iz Pjongčanga z audijem pristala na strehi kombija

Italijanska šampionka Sofia Goggia je morala v snežnih razmerah instantno zavreti, zaradi česar je izgubila nadzor nad avtomobilom.
Fotografija: Po začetnih trenutkih strahu za italijansko smučanje se je izkazalo, da Sofia Goggia ni utrpela poškodb. FOTO: Tomi Lombar/Delo
Odpri galerijo
Po začetnih trenutkih strahu za italijansko smučanje se je izkazalo, da Sofia Goggia ni utrpela poškodb. FOTO: Tomi Lombar/Delo

Zlata italijanska olimpijka v smuku iz Pjongčanga Sofia Goggia je včeraj imela srečo v nesreči. Med vožnjo v Sestrieru je izgubila nadzor nad avtomobilom, po začetnih trenutkih strahu za italijansko smučanje pa se je izkazalo, da ni utrpela poškodb.

Danes so v javnost prišle fotografije vse prej kot običajne nesreče, ki kažejo razplet. Šestindvajsetletno smučarko, sicer tudi svetovno podprvakinjo v superveleslalomu iz Åreja in lansko zmagovalko svetovnega pokala v smuku, je v avtomobilu odneslo z gornjega cestišča, nakar je pristala na strehi kombija, parkiranega ob spodnjem.V snežnih razmerah jo je zaneslo, ker je morala zaradi avtomobila pred njo, ki se je nenadoma zaustavil, tudi sama v trenutku zavreti. Da pri tem ni utrpela poškodb, je potrdila italijanska smučarska zveza, italijanski mediji ne poročajo niti o morebitnih poškodovanih, ki bi bili v času nesreče v kombiju.

Komentarji: