Papež všečkal fotografijo manekenke?

Frančišek je glede na video všečkal fotografijo, na kateri je manekenka fotografirana od zadaj, zdi pa se, da je brez spodnjih hlač.
Fotografija: Brazilska manekenka je pred kratkim objavila posnetek na twitterju, v katerem prikazuje, kako je dobila všeček s papeževega profila. FOTO:Handout/AFP
Odpri galerijo
Brazilska manekenka je pred kratkim objavila posnetek na twitterju, v katerem prikazuje, kako je dobila všeček s papeževega profila. FOTO:Handout/AFP

Iz Vatikana so včeraj sporočili, da preiskujejo incident, v katerem je nekdo prek uradnega profila papeža Frančiška na instagramu všečkal fotografijo pomanjkljivo oblečene brazilske manekenke. Pristojni v mestni državi so prepričani, da všeček ni prišel s Svetega sedeža.

Brazilska manekenka Natalia Garibotto je pred kratkim objavila posnetek na twitterju, v katerem prikazuje, kako je dobila všeček s papeževega profila. »Bom vsaj šla v nebesa,« je komentirala.


Všeček so odstranili


83-letni papež je glede na video všečkal fotografijo Brazilke z začetka oktobra, na kateri je manekenka fotografirana od zadaj, zdi pa se, da je brez spodnjih hlač. Všeček s provokativne fotografije so odstranili.»Kolikor vemo, všeček ni prišel s Svetega sedeža. Trenutno preiskujejo zadevo v tesnem sodelovanju s pristojno pisarno za instagram,« so sporočili iz Vatikana. Profil papeža Frančiška so na instagramu odprli marca 2016 in ima 7,4 milijona sledilcev. Ob zagonu so napovedali, da bo profil urejal oddelek za družbena omrežja v okviru sekretariata za ­komunikacije.

Preberite še:

Komentarji: