Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Svet so ljudje

Princ Harry in njegova Meghan izbrala kočijo za poročni dan (VIDEO)

Na prvo pot kot mladoporočenca se bosta zapeljala v odprti kočiji Ascot Landau, ki jo kraljica Elizabeta II. uporablja za svoje procesije na znamenitih konjskih dirkah Royal Ascot.
Princ Harry in njegova izbranka Meghan Markle sta izbrala kočijo Ascot Landau. FOTO: Reuters
Princ Harry in njegova izbranka Meghan Markle sta izbrala kočijo Ascot Landau. FOTO: Reuters
A. V., STA
11. 5. 2018 | 15:11
1:45
London – Britanski princ Harry in njegova izbranka Meghan Markle, ki bosta usodni da dihnila 19. maja, se bosta po poročnem obredu v kapeli svetega Jurija na Windsorskem gradu s kočijo zapeljala tudi zunaj grajskega obzidja. Na prvo pot kot mladoporočenca se bosta zapeljala v odprti kočiji Ascot Landau, so sporočili z britanskega dvora.

»Princ Harry in gospodična Markle se zelo veselita tega kratkega izleta, na katerem bosta lahko izrazila svojo hvaležnost vsem, ki se bodo na ta poseben dan zbrali v Windsorju,« so sporočili iz Kensingtonske palače.


Britanski dvor ima pet kočij znamke Ascot Landaus


V kočijo bodo vpreženi štirje sivi konji Windsorskega gradu Milford Haven, Storm, Plymouth in Tyrone, kočijo pa bo na pot pospremila hišna konjenica, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Britanski dvor ima v svoji zbirki pet kočij znamke Ascot Landaus, ki jih kraljica Elizabeta II. uporablja za svoje procesije na znamenitih konjskih dirkah Royal Ascot.

Dve izmed kočij je na svoji poroki uporabil tudi Harryjev starejši brat princ William, ko se je leta 2011 poročil s Kate Middleton.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine