Predstavitvena informacija

Ciril Komotar uporablja telefon Huawei P40 Pro in ne pogreša ničesar!

Huaweievi telefoni imajo vrhunske fotografske in druge zmogljivosti
Fotografija: Ciril Komotar uporablja telefon Huawei P40 Pro in ne pogreša ničesar! Foto Ciril Komotar
Odpri galerijo
Ciril Komotar uporablja telefon Huawei P40 Pro in ne pogreša ničesar! Foto Ciril Komotar

Imajo tudi trgovino z mobilnimi aplikacijami AppGallery, tretjo največjo na svetu in pravo zakladnico aplikacij, brez katerih si Ciril Komotar ne more več predstavljati vsakdana.
Velik poznavalec avtomobilov je ogromno na poti. Si lahko predstavljate, koliko kilometrov prevozi na teden, mesec ali leto in koliko časa je odstoten? Kratko malo ogromno. Kot pravi, je cesta njegov drugi dom. Ker je veliko zunaj, mora imeti »orodje«, s katerim lahko počne vse, kar mora početi na poti, in ga vedno posluša. Seveda je to pametni telefon Huawei P40 Pro, ki mu ne zagotavlja le stalne povezljivosti, pri čemer ima veliko vlogo podpora za omrežja pete generacije (5G), temveč z njim plačuje, ureja odlične vloge in uporablja še veliko drugih aplikacij, ki mu takšen življenjski slog omogočajo. Skoraj bi pozabili. Ciril z njim tudi snema, saj mu vrhunske kinematografske zmogljivosti telefona omogočajo kakovost, ki jo zahteva in brez katere njegovi vlogi ne bi bili, kar so. Nič čudnega, da je s telefonom P40 Pro nadvse zadovoljen.

Ne boste se izgubili ali zataknili v koloni

Značilnost pametnega telefona P40 Pro so Huaweieve mobilne storitve (HMS), pri katerih ima pomembno vlogo trgovina AppGallery z bogatim naborom uporabnih aplikacij. Začenši z najbolj osnovno.
TomTomGO Foto Huawei
TomTomGO Foto Huawei
Zemljevidi (Petal Maps) so osnova sodobnega nomada, saj vas prijetno in predvsem natančno pripeljejo do cilja. Vodijo vas, ko ste v vozilu ali peš, prikazujejo podatke o razmerah na cesti in, kar je občasno še pomembnejše, bližnje črpalke za gorivo, trgovine, restavracije, kulturne znamenitosti in tako naprej. Petal Maps imajo popolnoma vse, kar od takšne aplikacije pričakujete, ker pa delujejo v ekosistemu Huaweievih mobilnih storitev, to počnejo varneje in brez posega v vašo zasebnost.
TomTomGO Foto Huawei
TomTomGO Foto Huawei

Med vožnjo po Sloveniji vas bo, tako kot je Cirila, navdušila aplikacija DarsPromet+, saj boste po njeni zaslugi vedno na tekočem z aktualnim dogajanjem na cestah. Vsebuje namreč več podatkov od »Zemljevidov«, saj je njen namen drugačen in bolj informativen. Pregledujete lahko opozorila o delih na cestah, ki so odločilna za načrtovanje poti, ali podatke o stanju na mejnih prehodih, na podlagi katerih se odločate, kdaj oditi od doma. Vsekakor zelo uporabna aplikacija za vsakega voznika.

Imejte finance ves čas pod nadzorom

Ko je Ciril Komotar na poti, potrebuje še ogromno drugih zelo uporabnih aplikacij. Med njimi so izrednega pomena bančne in aplikacije za mobilno plačevanje. S pomočjo aplikacije za mobilno bančništvo NLB Klikin je vedno na tekočem glede svojih financ, a vam tega ne bo pokazal, saj gre za zelo varno in zasebno stvar. Z mobilno banko lahko položnico preprosto slikate in plačate z enim klikom. Prav tako pa lahko opravite številne druge storitve, med drugim spremljate stanje na računu, dvignete limit na plačilni kartici in celo sklenete hitri kredit. V bančnih aplikacijah najdete tudi informacije o bližnjih bančnih poslovalnicah in vse nujne kontaktne podatke vaše banke, če bi jih kdaj potrebovali.
Imejte finance ves čas pod nadzorom Foto Huawei
Imejte finance ves čas pod nadzorom Foto Huawei

Enako pomembna je za Cirila mobilna denarnica mBills.si, ki mu med drugim omogoča, da kupljeno plača s pametnim telefonom, zato mu je popolnoma vseeno, če kdaj denarnico pozabi doma. Omogoča pa tudi varno plačevanja na spletu, saj ponuja možnost uporabe debetne kartice, ki skrbi za to, da zapravite le toliko denarja, kot ga imate na računu.
 

Da tudi brez avtomobila pravočasno prispete na cilj!

Čeprav se najbolje počuti za volanom avtomobila, tudi on včasih potrebuje drugo prevozno sredstvo. Kadar dežuje in nima avtomobila, po opravkih ne more s kolesom ali rolko. Takrat najraje uporabi aplikacijo TaxiMetro Ljubjana. Daje mu namreč nadzor nad časom, saj na zemljevidu natančno vidi, kje so prosta vozila in koliko časa bo moral čakati. Zaradi tega je brez skrbi, saj ve, da mu taksija ne bo treba iskati in tako ne bo zamudil pomembnega srečanja.

AppGallery ima vse, kar potrebujete

AppGallery Foto Huawei
AppGallery Foto Huawei

V Huaweievi trgovini AppGallery je še veliko drugih aplikacij, ki jih boste potrebovali na poti, bodisi doma ali v tujini. Med njimi so tudi takšne, ki vam pomagajo uporabljati sredstva javnega prevoza, da aplikacij za navigacijo brez povezave v internet, HERE WeGo ali TomTom Go Navigation niti ne omenjamo. Prepričani smo namreč in Ciril Komotar se s tem strinja, da boste v omenjeni trgovini našli večino aplikacij, ki jih v svojem vsakdanu potrebujete! Seveda je to le nekaj naših zlatih priporočil. AppGallery ponuja še tisoče drugih aplikacij, ki so pregledno organizirane v 20 vsebinskih kategorij. Dodatno pa vam pri iskanju želenih vsebin na pomoč priskoči še vsestranski iskalnik Petal Search. Z njim lahko poiščete aplikacije, novice, slike in druge priročne informacije, s certifikatom o zaščiti podatkov ePrivacyseal pa zagotavlja več načinov zaščite podatkov, vključno z varnim iskanjem brez beleženja zgodovine in otrokom prijaznega iskanja.