Predstavitvena informacija

Jogurti, ki vam bodo pomagali uresničiti vaše novoletne zaobljube

V novo leto brez sladkorja in dodanih sladil - z LCA 0!
Fotografija: Izdelki LCA 0 vsebujejo le naravno prisotne sladkorje, saj jim ne dodajajo drugih sladil ali sladkorjev. FOTO: Mlekarna Celeia
Odpri galerijo
Izdelki LCA 0 vsebujejo le naravno prisotne sladkorje, saj jim ne dodajajo drugih sladil ali sladkorjev. FOTO: Mlekarna Celeia

Ob vstopu v novo leto vsakdo izmed nas sprejme vsaj eno odločitev, kaj bo spremenil v svojem življenju. Med najpogostejšimi je zagotovo izguba odvečnih kilogramov in ključ do tega cilja je pestra in uravnotežena prehrana. V njej ne smejo manjkati izbrani mlečni izdelki, ki naj bodo brez dodanega sladkorja in sladil, kot so jogurti iz linije LCA 0.

Jogurti LCA so eni najbolj priljubljenih mlečnih izdelkov na slovenskem trgu. V Mlekarni Celeia nastajajo le iz najboljšega mleka brez gensko spremenjenih organizmov (brez GSO), ki prihaja izključno s slovenskih kmetij.

FOTO: Mlekarna Celeia
FOTO: Mlekarna Celeia

Primerni za diabetike, osebe z laktozno intoleranco in vse, ki si želijo manj vnosa sladkorja

Izdelki LCA 0 vsebujejo le naravno prisotne sladkorje, saj jim ne dodajajo drugih sladil ali sladkorjev, zato so primerni tudi za diabetike. So brez laktoze, tako da jih lahko brez skrbi uživajo vsi, ki imajo laktozno intoleranco. Vsebujejo le naravne vlaknine, ki omogočajo zdravo in uravnoteženo prebavo, in imajo nizko vsebnost maščob.

Uživali boste lahko v pristnih okusih borovnice ter maline in brusnice z acai jagodami, ki bodo novoletne dni naredili prijetnejše in lahkotnejše!

Več informacij poiščite na www.zelenedoline.si.


Naročnik oglasnega sporočila je Mlekarna Celeia