Kim Kardashian vložila zahtevo za ločitev

Z raperjem Kanyeom Westom sta si zakonski jarem delila skoraj sedem let. V zadnjem obdobju sta večinoma živela ločeno.
Fotografija: Uradna objava vložitve zahteve po ločitvi sledi mesecem novic o težavah v zakonu Kim Kardashian in Kanyea Westa. FOTO: Danny Moloshok/Reuters
Odpri galerijo
Uradna objava vložitve zahteve po ločitvi sledi mesecem novic o težavah v zakonu Kim Kardashian in Kanyea Westa. FOTO: Danny Moloshok/Reuters

Zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian je po sedmih letih zakona vložila zahtevo za ločitev od raperja Kanyea Westa, poroča novinarska agencija Reuters. Njeno potezo so danes potrdili na višjem sodišču v Los Angelesu, ob tem jo je potrdil tudi njen zastopnik.

Razhod naj bi bil prijateljski, dodaja Reuters, ki se sklicuje na portal o zvezdnikih TMZ, a se zastopniki 43-letnega Westa na prošnjo po komentarju še niso odzvali. 40-letna Kardashianova se je ob vložitvi zahteve zavzela za skupno skrb nad njunimi štirimi otroki.

image_alt
Vse glasnejša ugibanja o ločitvi zakoncev Kardashian-West

 

V zadnjem obdobju sta večinoma živela ločeno


Uradna objava vložitve zahteve po ločitvi sledi mesecem novic o težavah v njunem zakonu. Sklenila sta ga leta 2014 na razkošni poroki v Italiji, par pa je obveljal za enega najslavnejših v svetu estrade.

West, ki so mu diagnosticirali bipolarno motnjo, ima za seboj lansko neuspešno kampanjo. Napovedal je namreč, da bo kandidiral za predsednika ZDA. Kardahionova pa je objavila sporočilo, v katerem je zaprosila javnost, naj pokaže razumevanje za moževo duševno stanje.

V zadnjem obdobju sta večinoma živela ločeno. Prejemnik 21 grammyjev na ranču v Wyomingu, starleta, ki ima tudi armenske korenine, pa na njunem posestvu bliu Los Angelesa.

Kardashianova je pri ločitvah precej izkušenejša od Westa. Ta bo že njena tretja, West pa se bo ločil prvič.

Preberite še:

Komentarji: