Predstavitvena informacija

Raziščite povsem novo galaksijo mobilnih telefonov

Vesolje se nenehno širi, meje se stalno premikajo. Kar je bilo včeraj dobro, je danes povprečno. Prostor zavzemajo galaksije, ki so stopile korak naprej.
Fotografija: Razprite zaslon, postavite telefon in se vživite v serijo kot še nikoli doslej.  FOTO: Samsung
Odpri galerijo
Razprite zaslon, postavite telefon in se vživite v serijo kot še nikoli doslej.  FOTO: Samsung

Samsung Galaxy Z Fold3 in Z Flip3 sta pametna telefona, ki sta stopila svetlobno leto naprej in postavila nove standarde tako v poslovni rabi telefona za večopravilnost, predstavitve in hitrost dela kot za uživanje v gledanju serij, tekem, igranju iger in poslušanju glasbe.

Priljubljene serije boste imeli še raje, posel bo tekel gladko kot vaš prst po zaslonu, in vse to med dopisovanjem s prijatelji, ne da bi prekinili katero koli od teh aktivnosti – s pomočjo pametnih telefonov Samsung Galaxy Z Fold3 in Z Flip3.
 

Galaxy Z Fold3 – vaš novi hišni kino in pomočnik za večopravilnost


Zložen vam omogoča vse, kar iščete v pametnem telefonu. Razprt odpira pravi hišni kino, kot ga še niste srečali. Pozabite na gledanje serije tako, da ležite in z eno roko držite zaslon ... Razprite Galaxy Z Fold3 in ga postavite na najprimernejše mesto za gledanje. Stal bo brez stojala pod katerim koli kotom med 75 in 115 stopinj! Na 7,6-palčnem zaslonu vam tudi najmanjši prevod ne bo težek.
 

Produktiven kot osebni računalnik, a paše v vašo dlan


Ko želite skrajšati izgubljeni čas, so prva asociacija poslovne naloge in večopravilnost, ki je postala nuja. Model Galaxy Z Fold3 sledi vašemu ritmu življenja – omogoča delo s tremi aplikacijami naenkrat. Med videoklicem glejte predstavitev kolegov, sledite svoji predstavitvi in delajte zapiske na zaslonu – vse brez odpiranja dodatnih oken. Vse to vam bo olajšalo pisalo S Pen, ki je zdaj združljivo s telefoni iz serije Galaxy Z Fold in Flip, in vam še pohitrilo ter olajšalo proces ilustriranja in predstavitev.
 

Ujemite kader iz več zornih kotov – z enim klikom


Pet različnih kamer na treh različnih mestih odpira nove dimenzije fotografiranja, tako da bo tistim, ki bodo videli vsako vašo naslednjo fotografijo, jasno, da izstopate.

Prednja kamera pod zaslonom čudežno izgine, takoj ko se vklopi 7,6-palčni zaslon Infinity Flex, pri tem pa na zaslonu za seboj ne pusti ničesar drugega kot tisto, kar se prikazuje. Brez lastne odprtine za kamero, tako da je celoten prostor prepuščen vašemu uživanju ali delu.
 

Galaxy Z Flip3 – najboljša preglednost v najbolj kompaktni žepni izdaji. Bodite na dveh mestih hkrati


Velike spremembe se dogajajo na majhnih zaslonih. Želeli smo vam ponuditi udobje, ki vas bo povsem razbremenilo, sprostilo vaš čas in prostor ter vam prihranilo nepotrebno utrujanje prstov. Na zloženem telefonu Galaxy Z Flip3 lahko berete sporočila, poslušate glasbo, fotografirate … Vse na 1,9-palčnem zaslonu. Ko ga razprete, dvourni film ne bo več trajal več kot tri ure zaradi stalnih prekinitev, da bi odgovorili na sporočilo. Ne boste izgubljali časa. Na telefonu Samsung Galaxy Z Flip3 lahko razdelite zaslon, tako da ne spregledate scene iz filma, in istočasno preberete pravkar prejeto sporočilo.
 

Galaxy Z Flip3 – vedno zaželen


Preden so se pojavili pametni telefoni, smo še uporabljali tipkovnice na telefonu in tiste preklopne. Trendovsko je bilo imeti čim manjši in kompaktnejši telefon. V zadnjih letih je postalo samoumevno, da je večji telefon tudi boljši. Galaxy Z Flip3 izpolnjuje oba standarda! Ste se spraševali, čemu služijo tisti mali žepi na kavbojkah? Zdaj je jasno, da je to tovarniško mesto za vaš novi Samsung Galaxy Z Flip3 – ko je zložen, meri 4,2 palca! Zložite vaš večopravilnostni stroj in ga dajte v žep. Tudi v najožjih hlačah bo ostalo dovolj prostora še za denarnico. Ko ga razprete, lahko brez težav gledate teniški dvoboj – avt boste videli celo pred linijskim sodnikom.


 

Kaj imata skupnega?


Dvakrat več udobja, dvakrat bolj produktivno delo pri dvakrat hitrejšem zaslonu
Večina zaslonov na pametnih telefonih ima stopnjo osveževanja 60 Hz. Zaslon Dynamic AMOLED 2X Super na telefonih Samsung Galaxy Z Fold3 in Z Flip3 se osvežuje s frekvenco 120 Hz. Hitrost, s katero izpolnjuje vaše ukaze in lahke potege s prsti, ustvarja vtis, da vam bere misli.

Shranite vse svoje spomine v žep, tudi če jih je na tisoče
Lahko izbirate med 256 in 512 GB notranjega pomnilnika. Tako lahko še prvi testni selfi, ki ste ga posneli pred trgovino takoj po nakupu telefona, ostane shranjen tudi po dveh letih intenzivne rabe.

Telefon, na katerega ne pazite preveč – opremljen, da pazi sam nase
Gorilla Glass Victus je steklo, ki Galaxy Z Fold3 in Z Flip3 obdaja spredaj in zadaj. Je najbolj čvrsto steklo v uporabi doslej. Ti telefoni imajo tudi aluminijasto ohišje, ki jih naredi bolj odporne od vseh predhodnikov. Obe napravi imata čez notranje zaslone nameščeno novo zaščitno folijo iz raztegljivega materiala PET1 in optimizirane panelne sloje, zaradi česar je glavni zaslon 80 % bolj vzdržljiv od predhodnih modelov (interno testiranje je izvedeno glede na model Galaxy Z Fold2).
 
Prihranite do 100 EUR ob nakupu novih modelov – izkoristite »first minute« ponudbo
Predprodaja traja do 26. avgusta (oziroma do odprodaje zalog) – do takrat lahko dobite do 100 EUR popusta na nova modela. Prav tako lahko izkoristite dodatni popust v višini odkupne vrednosti vašega starega telefona. Za več informacij obiščite www.samsung.com/si/offer/preorder-galaxy-z-fold3-z-flip3.


 
1 Polietilen tereftalat
 

Naročnik oglasne vsebine je Samsung