TV namiga: Posel mojega življenja in Obritoglavec pod krinko

Na Kanalu A lahko spoznate poslovneže sedme sezone znanega šova ali pa si ogledate film o sovražnih subkulturah, v katerem igra "Harry Potter" Daniel Radcliffe. 
Fotografija: VIKEND - Shark Tank - Posel mojega življenja
Odpri galerijo
VIKEND - Shark Tank - Posel mojega življenja

Ponedeljek, 11. novembra


Posel mojega življenja: Kanal A ob 14.15


Shark Tank. ZDA, 2015. 7. sezona. 1/29. Resn. šov. 50 min.
Veliko ljudi po svetu bi rado uresničilo svoje poslovne ideje. V resničnostni seriji spremljamo nadebudne poslovneže in inovatorje, ki skušajo uspešnim in premožnim poslovnežem predstaviti svoje ideje ter jih prepričati, naj investirajo v njihove izdelke. V sedmi sezoni se bodo sodnikom med drugim kot gostje pridružili igralec Ashton Kutcher, milijonar in uspešni poslovnež Chris Secca ter glasbeni menedžer Troy Carter. Svojo idejo pa bo predstavil tudi kralj pogovornih šovov, Jimmy Kimmel. V prvi epizodi bodo izumitelji predstavili držalo za otroško stekleničko, ki olajša hranjenje, motorne kotalke, ki jih ptritrdiš na čevlje, serijo kisov, primernih za uporabo v koktajlih, varovalo za kreditne kartice, med drugim pa bodo pregledali, kaj se je zgodilo z nekaterimi od preteklih inovacij.


Obritoglavec pod krinko: Kanal A ob 21.35

Vikendova ocen: 4 (od 5)


Imperium. ZDA, 2016. Režija: Daniel Ragussis. Igrajo: Daniel Radcliffe, Toni Collette, Tracy Letts, Sam Trammell, Nestor Carbonell. Krim. 125 min.
Agent Foster se infiltrira v skupino borcev za belo nadvlado z namenom, da bi preprečil teroristični napad. Obetavni analitik se mora soočiti z izzivi nove identitete, s katero se poda v nevarni svet neonacistov, hkrati pa mora ohraniti stara načela. Neonacisti se v tem času ravno lotevajo sestavljanja bombe za večji napad.
Scenarij za film je nastal po pripovedi FBI-jevega agenta, ki je petnajst let svojega življenja preživel pod krinko v različnih skupinah za belo nadvlado. Dobra igra Daniela Radcliffa pripomore k temu, da film uspešno prikaže sovražno subkulturo, ki te dni čedalje bolj leze na površje družbe.

Komentarji: