TV namiga: Zdaj ali nikoli in Gordon Ramsay: Neraziskano: Perujska sveta dolina

Na TVS vas čaka španska komedija, na National Geographic pa slavni kuhar, ki se je tokrat odpravil v Peru. 
Fotografija: VIKEND - It's Now Or Never / Ahora o nunca - Zdaj ali nikoli Foto
Odpri galerijo
VIKEND - It's Now Or Never / Ahora o nunca - Zdaj ali nikoli Foto

Sobota, 24. avgusta

 

Zdaj ali nikoli: TV SLO 1 ob 20.05

Vikendova ocena: 3 (od 5)

Ahora o nunca. Špa., 2015. Režija: Maria Ripoll. Igrajo: Dani Rovira, María Valverde, Jordi Sánchez, Joaquín Núñez. Kom. 90 min. 
Eva in Aleks se po treh letih skupnega življenja odločita za poroko. Ne kjerkoli, temveč v majhnem angleškem mestu, kjer sta se spoznala. To pomeni, da je pred njima ogromen logističen zalogaj, saj morata svoji rodbini iz Španije spraviti na Otok. Možnosti, da se kaj zaplete, je seveda veliko in … res se zaplete. Ženinov kovček namesto v London odpotuje v Amsterdam. In vsa družina za njim. Z avtobusom, ker kontrolorji stavkajo. Nevesta pa medtem na prizorišču poroke izgublja živce zaradi pedantne bodoče tašče …
Komedija zmešnjav ni posebej izvirna, a za ljubitelje žanra bo zaradi spretne režije in dobre igre spodobno razvedrilo.


Gordon Ramsay: Neraziskano: Perujska sveta dolina: Nat. Geog. ob 22.00


Gordon Ramsay: Uncharted. Peru's Sacred Valley. 2019. 1/6. Dok. serija. 60 min. 
Gordon James Ramsay, po rodu Škot, je eden najbolj znanih kuharskih mojstrov in priljubljen voditelj kuharskih šovov. V seriji Neraziskano bomo skupaj z Ramsayjem spoznavali lokalne prebivalce z vsega sveta, raziskovali bomo kulture, lokalne jedi in edinstvene okuse, značilne za posamezno lokacijo. V prvem delu se bo Ramsay z motorjem peljal skozi Sveto dolino v Peruju, se podal na klife, ribaril v visokogorskih jezerih in poskusil lokalne specialitete, kot so ocvrti črvi, večbarvni krompir in morski prašiček.
 

Komentarji: