Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zanimivosti

TV namigi: Starost je norost, Gozd mrtvih in Brezčasni

Upokojeni Nasin pilot ostane brez vozniškega dovoljenja in avta, nadaljevanka o serijskem morilcu po resničnih dogodkih in serija o potovanju skozi čas.
Starost je norost Foto Tv Slo
Starost je norost Foto Tv Slo
R. L., Vikend
7. 9. 2022 | 06:30
3:31

Sreda, 7. septembra

Starost je norost: TV SLO 1 ob 20.05

Vikendova ocena: 3 (od 5)

Senior Moment. ZDA, 2021. Režija: Giorgio Serafini. Igrajo: William Shatner, Jean Smart, Don McManus, Katrina Bowden, Christopher Lloyd. Kom. 90 min.

Palm Spring. Upokojeni Nasin pilot, Victor Martin, nekega dne ostane brez vozniškega dovoljenja. In seveda brez svojega porscheja, oldtimerja, s katerim sta delovala kot eno.

Medtem ko si prizadeva pridobiti svoje vozniško dovoljenje nazaj, je prisiljen uporabljati javni prevoz, kjer pa spozna Caroline Summers, lastnico ekološke kavarnice, imenovane Cuckoo Cafe, ki obenem vodi tudi združenje za reševanje ogrožene puščavske želve. Martin in Caroline se zbližata, toda Martin, čigar življenje je bila ena velika pustolovščina, se mora zdaj naučiti krmariti med konjički in ljubeznijo …

Skrivnost gozda mrtvih: TV SLO 2 ob 22.00

Das Geheimnis des Totenwaldes. Nem., 2020. 1/6. Režija: Sven Bohse. Igrajo: Matthias Brandt, Karoline Schuch, Silke Bodenbender, August Wittgenstein, Nicholas Ofczarek. Nad. 65 min.

Skrivnost gozda mrtvih: Izginotje Foto Tv Slo
Skrivnost gozda mrtvih: Izginotje Foto Tv Slo

Navdih za nadaljevanko so bili resnični dogodki, ki so se zgodili poleti 1989.

Dogajanje je postavljeno v izmišljeno spodnjesaško mesto Weesenburg. V šestih tednih se zgodita dva dvojna umora, poleg tega brez sledi izgine Barbara Neder, sestra vodje hamburške policije Thomasa Bethgeja in žena bogatega tiskarja Roberta Nederja. Barbara ima težave z alkoholom, Robert živi v drugi hiši s prijateljico, hči Theresa pa za mamino izginotje sumi očeta. Obsežna preiskava umorov in izginotja je težka naloga za policijo, ki dopušča možnost, da je na delu serijski morilec ...

Brezčasni: POP TV ob 23.50

Timeless. ZDA, 2018. 2. sezona. 1/11. Režija: Greg Beeman. Igrajo: Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Paterson Joseph, Sakina Jaffrey. Akc. nan. 55 min.

Brezčasni Foto Pro Plus
Brezčasni Foto Pro Plus

V drugi sezoni spremljamo kako se znanstvenik Rufus Carln, vojak Wyatt Logan in profesorica zgodovine Lucy Preston znova odpravijo na potovanje skozi čas, da bi zaustavili morilsko organizacijo Rittenhouse, ki želi spremeniti zgodovino in s tem svet kot ga poznamo.

V prvi epizodi se mora Lucy med prvo svetovno vojno pridružiti mami v Franciji, da bi prepričala Marie Curie, da ji pomaga rešiti ranjenega vodjo organizacije Rittenhouse.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine