Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nedelo

Jaz te zvezdice ne morem več dobiti

Ob trideseti obletnici delovanja restavracije JB je njen ustanovitelj štafeto simbolično predal sinu.
Pionir sodobne slovenske kulinarike vajeti družinske restavracije počasi prepušča mlajši generaciji. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Pionir sodobne slovenske kulinarike vajeti družinske restavracije počasi prepušča mlajši generaciji. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
22. 1. 2023 | 08:30
22. 1. 2023 | 11:06
19:14

V nadaljevanju preberite:

Pevec je moral imeti nekaj opernega znanja, kajti znameniti refren I did it my way je s tako silo napolnil impozantni prostor z visokimi stropi in steklenimi lestenci, da ga je bilo mogoče čutiti prav do droba. Janez Bratovž je postal solzen, z njim pa tudi številni gostje, ko so začutili, da čas teče za vse nas. Ni primernejše pesmi, s katero bi proslavili trideseto obletnico delovanja restavracije JB in tudi trenutek, ko je chef, pri katerem so se učile cele generacije slovenskih kuharjev in je imel fine dining kuhinjo, še preden smo vedeli, da ta obstaja, štafeto simbolično predal sinu.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine