Nedelovo presenečenje za mamice

Bliža se 25. marec, dan, ko slavijo matere. Potegujete se lahko za pet darilnih kartic Qlandia, ki bodo zagotovo prijetno presenečenje za mamo, ženo ali partnerico.
Fotografija: Foto Shutterstock
Odpri galerijo
Foto Shutterstock

V Nedelu smo znova pripravili lepo presenečenje: nagradno igro, s katero boste lahko razveselili svoje najljubše. Za vse, ki bi jim radi pripraviti prijetno presenečenje, pa ne veste, kaj bi jim kupili, smo pripravili darilne kartice Qlandia, s katero bo lahko obdarovanka izbirala med 300 trgovinami v osmih nakupovalnih centrih Qlandia po vsej Sloveniji in si privoščila nakup v vrednosti 100 evrov. Toliko namreč znaša dobropis na vsaki od petih darilnih kartic, ki jih bomo podarili izžrebanim bralcem.
 

Ko ne uganemo skritih želja


Darilne kartice so vse bolj priljubljen način obdarovanja, saj je mogoče z njimi ustreči tudi takrat, ko nam ne uspe povsem uganiti skritih želja naših najljubših. Povpraševanje po darilnih karticah se je v zadnjih letih močno povečalo, tudi zato, ker obdarovancem omogočajo doživetja in nakupe, ki si jih lahko oblikujejo po svoje. Na kartico Qlandia, ki je tudi prenosljiva, lahko se uporabi večkrat in je na voljo v več tematskih izvedbah – torej za različne priložnosti obdarovanja –, je mogoče naložiti od 20 do 300 evrov dobroimetja, njena dobra lastnost pa je, da omogoča tudi nadzor nad postopno porabo tega zneska.

Darilno kartico Qlandia je sicer mogoče kupiti na infotočkah trgovin Spar in megamarketov Interspar v nakupovalnih centrih Qlandia (razen nekaj izjem) ter na novi spletni strani www.qlandia-kartica.si. Med prednostmi, ki jih ponuja, je tudi nakup v zadnjem hipu. Na klik je namreč na voljo e-darilna kartica, ki jo lahko obdarovancu pošljete še isti dan.
 

Kako do nagrade


In kako do darila, ki smo ga pripravili za vas? Vsi, ki želite s kartico Qlandia obdarovati svojo mamo, partnerico ali ženo, izpolnite kupon, ki ga bomo v časniku Nedelo objavili še 16. marca, in ga do 20. marca pošljite na naslov Delo, Marketing, Dunajska 5, 1509 Ljubljana. Srečne nagrajence bomo objavili v Nedelu 23. marca, 25. marca pa še na spletni strani promo.delo.si/materinskidan.

Komentarji: