Zadnja priložnost za oddih ob Kolpi!

Vaše predloge ali fotografije igre čakamo še do konca tedna
Fotografija: Se še spomnite frnikulanja? FOTO: Shutterstock/
Odpri galerijo
Se še spomnite frnikulanja? FOTO: Shutterstock/

Samo še do konca tega tedna lahko sodelujete v Nedelovi nagradni igri, v kateri vas pozivamo, da v besedi in/ali sliki predlagate kakšno že pozabljeno ali pa novejšo, manj znano igro, primerno, da se z njo zabava gruča otrok na prostem. Morebiti bodo prav vašo idejo pograbili tudi tisti, ki se bodo 12. maja zbrali po slovenskih krajih v okviru projekta Slovenija se igra, ki se bo zgodil na pobudo društva Naturo.

Slovenija se igra je vseslovenski prostovoljni projekt, katerega rdeča nit so igra, druženje in povezovanje sosedov. Vse kaže, da se bodo ljud­je na pobudo ambasadorjev, torej posameznikov, ki so se – ali se še bodo, vabljeni! – prijavili za organizacijo, zbrali v najmanj štiridesetih slovenskih krajih. Kakor pravi Gregor Rožanc, predsed­nik društva Naturo – centra za izkustveno učenje in aktivnosti na prostem, to pomeni, da bo veliko otrok in odraslih aktivnih »in se bodo imeli super: nogomet, gumitvist, badminton, metanje frizbija, stare igre … pa smeh in vreščanje otrok, obujanje spominov odraslih, strastne debate, peka na žaru, gospodinje bodo spekle pecivo in kuhale kavico. To bo naš nepozabni dan optimizma, veselja in igrive svobode!«

Srečnega izžrebanca čaka bivanje v taki hiški... FOTO: Arhiv Kolpa-adventures.com /
Srečnega izžrebanca čaka bivanje v taki hiški... FOTO: Arhiv Kolpa-adventures.com /

Za več informacij, tudi če razmišljate, da bi postali ambasador, lahko pogledate na spletno stran www.slovenijaseigra.si, kjer lahko sodelujete tudi v Naturovi igri, polni privlačnih nagrad. Lepo nagrado za vas pa imamo tudi mi! Podrobna navodila, kaj želimo od vas oziroma kako lahko sodelujete, preverite v okvirčku, med vsemi sodelujočimi pa bomo izžrebali nekoga, ki ga čakajo trije nepozabni dnevi ob Kolpi – dve noči v leseni glamping hiški v Kanu kampu Radenci, skupaj s čolnarjenjem po Kolpi. Nagrado podarja Tine & Co. d. o. o., podjetje za šport, turizem in rekreacijo, ponudnik številnih dogodivščin ob Kolpi.


Z nestrpnostjo in veseljem pričakujemo vaše pred­loge, torej, svinčnik ali tipkovnico predse pa pisat ali brskat po fotografijah!
... in tako vodno doživetje. FOTO: Arhiv Kolpa-adventures.com/
... in tako vodno doživetje. FOTO: Arhiv Kolpa-adventures.com/

Komentarji: