Ropar odvrgel obarvan denar, roparja tudi nad pošto na Teharjah

Policija storilce še išče.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Jure Eržen
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Jure Eržen

Policija znova poroča o ropu pošte. Nedavno so oropali pošto v Veržeju, sinoči na Teharjah. 

Sinoči, nekaj minut pred 18. uro, tik pred zaprtjem pošte, sta dva zamaskirana moška vstopila v prostore poslovalnice pošte na Teharjah, zaposleni zagrozila s pištolo in zahtevala denar. Ko sta dobila denar, sta pobegnila.

Kot navajajo na Policijski upravi Celje, sta bila oba storilca mlajša. Eden je bil visok okoli 165 cm, drugi pa okoli 180 cm. Oblečena sta bila v temna oblačila, oba sta imela na glavi črni volneni kapi, čez obraz sta si nadela črni ruti. Eden je bil oborožen.

Vse, ki so pred ali po ropu v bližini poštne poslovalnice opazili opisana moška ali morda vozilo, s katerim bi se lahko pripeljala in odpeljala, policija prosi za informacije. Sporočijo naj jih na telefonsko številko 113.
 

Odvrgla denar


Pred dnevi pa so pošto torej oropali v Veržeju. Storilec je tedaj poštni uslužbenki zagrozil s pištolo. Policija je danes potrdila, da so v neposredni bližini kraja ropa našli odvržen denar. Storilec je plen odvrgel zaradi sistema, ki je denar obarval. Kriminalisti in policisti PU Murska Sobota nadaljujejo z zbranjem obvestil, da bi roparja čim prej našli.

Več iz te teme: