V prometni nesreči umrl 72-letni voznik

Vozilo je po prevračanju obstalo na kolovozni poti ob potoku Klavžarica, prevrnjeno na levi bok.
Fotografija: Gasilci PGD Idrija so ukleščenega 72-letnega voznika s tehničnim posegom izvlekli iz vozila. FOTO: PGD Idrija
Odpri galerijo
Gasilci PGD Idrija so ukleščenega 72-letnega voznika s tehničnim posegom izvlekli iz vozila. FOTO: PGD Idrija

S Policijske uprave (PU) Nova Gorica so sporočili, da se je včeraj v okolici Idrije (naselje Gorenja Kanomlja) pripetila prometna nesreča s smrtnim izidom. Policisti so bili o nesreči obveščeni nekaj minut čez 16. uro. Kot so zapisali v sporočili za javnost, je po do sedaj zbranih podatkih voznik zapeljal na dovozno pot, nato pa naravnost prek podpornega betonskega zidu več deset metrov v globel bližnjega potoka.

Vozilo je po prevračanju obstalo na kolovozni poti ob potoku Klavžarica, prevrnjeno na levi bok. Poleg policistov so na kraju prometne nesreče posredovali tudi gasilci PGD Idrija, ki so ukleščenega 72-letnega voznika s tehničnim posegom izvlekli iz vozila. Na kraj prometne nesreče so prispeli reševalci NMP ZD Idrija.

Voznik je na kraju dogodka podlegel telesnim poškodbam. Zdravnik ZD Idrija je odredil sanitarno obdukcijo na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti. O vseh ugotovljenih dejstvih je policija obvestila tudi preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. 

Preberite še: