Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

V strugi potoka Koren našli truplo pogrešanega italijanskega državljana

Da je moški umrl že pred meseci, so pri obdukciji ugotovili tudi na inštitutu za sodno medicino.
FOTO: Jure Eržen
FOTO: Jure Eržen
STA
20. 8. 2019 | 17:07
20. 8. 2019 | 17:14
1:35
Inštitut za sodno medicino je v sodni obdukciji trupla, ki so ga 7. avgusta našli v strugi potoka Koren pri Novi Gorici ugotovil, da gre za italijanskega državljana, ki so ga italijanski varnostni organi pogrešali že od novembra lani, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. Obdukcija ni pokazala znakov, ki bi kazali na nasilno smrt.Italijanski varnostni organi so slovensko policijo 24. julija obvestili, da od 22. novembra lani pogrešajo 62-letnega moškega iz okolice Gorice. Truplo pogrešanega so pred dnevi našli v potoku Koren v bližini industrijske cone Kromberk. Pri ogledu so ugotovili, da je v strugi že več mesecev.

Da je moški umrl že pred meseci, so pri obdukciji ugotovili tudi na inštitutu za sodno medicino, natančnega datuma smrti pa niso mogli določiti. So pa od svojcev pogrešanega pridobili gradivo, s pomočjo katerega so lahko potrdil njegovo identiteto.

Kriminalisti niso ugotovili, da bi bila smrt posledica kaznivega dejanja in bodo o najdbi trupla s poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so še zapisali novogoriški policisti.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine