Predstavitvena informacija

Digitalno potrdilo v treh korakih in brez obiska upravne enote

Poletni dopust je tisti čas letu, na katerega čakamo prav vsi. A letos moramo pred dopustom poskrbeti tudi za manj prijetne zadeve.
Fotografija: Digitalno potrdilo si lahko uredite kar z aplikacijo – ne da bi zapustili udobje domačega kavča. FOTO: mBills
Odpri galerijo
Digitalno potrdilo si lahko uredite kar z aplikacijo – ne da bi zapustili udobje domačega kavča. FOTO: mBills

Urediti si moramo digitalno potrdilo za dostop do potrdil o cepljenju, prebolelosti ali testiranju. Za pridobitev tega pa moramo čakati v dolgih vrstah na upravni enoti. A ni treba, da je tako. V nadaljevanju vam predstavimo možnost, ki vam omogoči, da si kvalificirano digitalno potrdilo uredite kar od doma. Brez obiska upravne enote.
 
Pred dopustom imamo vsi ogromno dela. Končati moramo vse delovne obveznosti, v trgovino se odpravljamo še po zadnjih opravkih, urediti si moramo še turistično zavarovanje in menjati valute. Če povzamemo: opravkov je več kot preveč, letos pa se moramo ukvarjati še s pridobivanjem kvalificiranega digitalnega potrdila za dostop do potrdil o cepljenju, prebolelosti ali testiranju. Povsod že slišimo govorice o gneči na upravnih enotah in prav nihče noče lepih sončnih dni zapraviti za čakanje v vrstah. In v resnici vam tega tudi ni treba početi. Digitalno potrdilo si lahko namreč uredite kar z aplikacijo – ne da bi zapustili udobje domačega kavča.
 

Brez drame, digitalno potrdilo si uredite v aplikaciji mBills

 
Če še ne poznate mobilne denarnice mBills, je najbolje, da vam jo na kratko predstavimo. Gre za slovensko mobilno denarnico, s katero lahko plačujete položnice, nakazujete denar prijateljem, plačujete v fizičnih in spletnih trgovinah in še mnogo več. Po novem pa si lahko v mBills uredite tudi digitalno potrdilo, s katerim lahko dostopate do portala zVem. mBills je v ponudbo dodal podjetje Halcom, ki ponuja kvalificirano digitalno potrdilo za fizične osebe za uporabo na osebnem računalniku.

FOTO: mBills
FOTO: mBills


Enostaven postopek si lahko ogledate tudi v spodnjem videu!Cena digitalnega potrdila je le 10,16 EUR, po oddanem naročilu pa ga prevzamete na svojem osebnem računalniku. Digitalno potrdilo si lahko tako uredite 100-odstotno digitalno, počitnice pa bodo še korak bližje!


 

Naročnik oglasne vsebine je Mbills d.o.o.