Predstavitvena informacija

Kako naročiti živila na spletu in jih prevzeti na poti na počitnice

Ob odhodu na dopust enostavno poklikaš vse, kar potrebuješ, in prevzameš že dve uri od oddaje naročila na poti na svojo končno destinacijo.
Fotografija: Sodobni spletni supermarket je dosegljiv vedno in povsod. FOTO: Sami Rahim
Odpri galerijo
Sodobni spletni supermarket je dosegljiv vedno in povsod. FOTO: Sami Rahim

Zveni precej preprosto in tako tudi je. Spletni supermarket hitrinakup.com s prevzemnimi mesti po vsej Sloveniji med potjo na počitnice omogoča hitro in priročno nakupovanje. Na poti samo zapeljete do enega izmed prevzemnih mest pred trgovinami Tuš, prijazni prodajalci bodo vaš nakup zložili v prtljažnik vozila in počitnice se bodo lahko začele. 
 

Vse za dopust za vsakogar

Sodobni spletni supermarket hitrinakup.com je vedno in povsod preprosto dosegljiv po telefonu, tablici ali računalniku. V nekaj korakih se preprosto sprehodite od vstopa prek nakupa izdelkov do oddaje naročila. Na virtualnih policah boste našli vse, kar potrebujete za popoln dopust, kjer ne sme manjkati osvežilna pijača, vse za piknik in brezskrbne trenutke na soncu. 
 

Ob najbolj priljubljenih turističnih poteh

Spletni supermarket hitrinakup.com je s prevzemnimi mesti na voljo ob poti do najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Ustavite se za kratek čas in prevzemite svoje nakupe na prevzemnih mestih pred trgovinami Tuš v Kopru, Kozini, Sežani, Ilirski Bistrici ali Kočevju. 

Če vas pot pelje na Gorenjsko, lahko nakupe prevzamete v Kranju, Mengšu ali Lescah, na poti proti Prekmurju se ustavite v Murski Soboti, Ljutomeru, na Ptuju. Prav tako vas bo pot mogoče vodila mimo Ljubljane, Maribora, Novega mesta, Celja ali katere od drugih 22 prevzemnih lokacij, kjer lahko nakup enostavno prevzamete v svoj prtljažnik.