Moški ubil partnerko

Osumljenec je po dejanju sam poklical policiste.
Fotografija: Osumljenemu je bila na kraju odvzeta prostost ter odrejeno pridržanje. FOTO: dokumentacija
Odpri galerijo
Osumljenemu je bila na kraju odvzeta prostost ter odrejeno pridržanje. FOTO: dokumentacija

Policisti so včeraj malo po 18. uri prejeli klic 46-letnega moškega z območja Policijske postaje Petrovci, ki jim je povedal, da je umoril svojo 35-letno izvenzakonsko partnerko, je dejal vodja Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Murska Sobota Bojan Rous.  Policisti in reševalci so nemudoma odšli na kraj dogodka, kjer so našli mrtvo žensko in osumljenemu odvzeli prostost. 

»Kriminalisti intenzivno zbiramo obvestila in dokaze o izvršenem kaznivem dejanju in o samem poteku in okoliščinah verbalnega spora med osumljenim in žrtvijo, ki mu je sledilo osumljenčevo fizično nasilje in posledično uboj žrtve,« je dejal Rous. 

image_alt
Molk je najhujši, samota pogubna

Po poročanju Slovenskih novic naj bi bila ob izvršitvi kaznivega dejanju prisotna otroka, stara štiri in osem let. Po poročanju Vestnika sta bila otroka v hiši, a naj ne bi bila priči dejanju. Za otroka je poskrbel Center za socialno delo Murska Sobota. »​CSD opravlja vse dejavnosti za njuno zaščito. Karkoli drugega bi bilo v škodo otrok,« je poudaril Rous.

Po do sedaj opravljenem preverjanju policija osumljenega še ni obravnavala za prekrške ali kazniva dejanja z znaki nasilja. O dejanju sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec, ki sta prišla na kraj.

Preberite še:

Komentarji: