Predstavitvena informacija

Plačevanje s telefonom je danes res priročno, tudi za plačilo goriva

Novodobne rešitve nam predvsem prihranijo čas in poenostavijo vsakodnevne opravke.
Fotografija: FOTO: Petrol
Odpri galerijo
FOTO: Petrol

Ste med tistimi, ki želijo prihraniti čas, se izogniti nepotrebnemu zadrževanju v prodajalnah in na blagajni? Potem je uporaba aplikacije Na poti za plačilo goriva ena najboljših stvari, ki jih boste preizkusili in uporabljali.

Naši pametni telefoni so postali svet v malem in si življenja brez njih skoraj ne predstavljamo več. Mobilne aplikacije, ki jih nalagamo na svoj telefon, so namenjene zabavi in tudi izboljšanju kakovosti življenja ter poenostavljanju opravil, kakršno je, med drugim, plačevanje položnic, računov in drugih izdatkov. Če kdo še kdaj ponerga, da jih na zaslonu ne želi imeti v preobilju, prej ali slej spozna, da so pravzaprav lahko zelo uporabne in olajšajo marsikateri postopek, obenem pa pripomorejo, da tu in tam prihranimo nekaj svojega vse bolj dragocenega časa.
 
To velja tudi za mobilno aplikacijo Na poti, ki omogoča plačevanje nakupov na bencinskih servisih Petrol. Dandanes, ko se nam vselej kam mudi, pa tudi ko je vsak stik lahko en stik preveč, je tako plačilo ne le hitro in priročno, temveč tudi popolnoma brezstično in tako rekoč iz udobja svojega vozila.
 
Brez sprehoda do blagajne lahko natočite in plačate gorivo Q Max, iz avtomobila plačate kupon za avtopranje, vedno odlično kavo na poti pa plačate in natočite brez kovancev. Okusno in pestro ponudbo hrane Fresh ter izdelke HipShop lahko naročite in plačate vnaprej, izberete čas prevzema in pripravljeno naročilo vas bo čakalo ob prihodu. Zakaj bi čakali na pripravo hrane, če lahko sveže pripravljena čaka na vaš prevzem?

FOTO: Petrol
FOTO: Petrol

 

Plačilo goriva iz udobja svojega vozila

 
Postopek je izjemno preprost, a plačilo bo uspešno le, če boste upoštevali vsakega od naslednjih korakov:
 
  1. Če aplikacije Na poti še nimate, si jo brezplačno naložite na telefon iz ene od spletnih trgovin Google Play, Apple Store ali AppGallery.
  2. V aplikacijo se registrirajte in po želji dodajte svojo Petrol klub kartico ali kreirajte novo znotraj aplikacije.
  3. Dodajte plačilno sredstvo. Aplikacija podpira plačilno kartico Visa ali Mastercard, mobilno denarnico mBills, naloženo dobroimetje na Petrol klub kartico ali pa za plačilo uporabite plačilno Petrol klub kartico.
  4. Ob prihodu na Petrol z aplikacijo skenirajte QR-kodo na točilnem agregatu in potrdite lokacijo.
  5. Potrdite plačilo goriva z izbranim plačilnim sredstvom.
  6. Natočite gorivo.
  7. Po zaključku točenja preverite sporočilo o uspešnosti plačila z aplikacijo in račun, ki ga prejmete ob uspešnem plačilu.
Video s koraki uporabe aplikacije Na poti:
 

Bonus: vnaprej preverite ceno goriv


Niste prepričani o ceni goriva na bencinskem servisu, kamor ste namenjeni? To lahko preverite v aplikaciji Na poti in nato prilagodite svoj izbor. Pritisnite na znak za lokacijo, poiščite prodajno mesto in si oglejte 'Podrobnosti'. Tam najdete podatke o cenah goriv in delovni čas posameznega prodajnega mesta.

Izberite plačilo z aplikacijo Na poti in plačujte gorivo iz udobja svojega vozila.
 

Naročnik oglasne vsebine je Petrol, d. d.