Slovenija nismo Ahmad, smo Burak

Mateja Zidanšek, soproga predsednika SLS, navdušena nad turškim lepotcem.
Fotografija: Mateja, soproga predsednika SLS Marka Zidanška z Burakom Özçivitom, Kemalom iz turške tv novele Moja boš v City Centru Celje. FOTO: Brane Piano
Odpri galerijo
Mateja, soproga predsednika SLS Marka Zidanška z Burakom Özçivitom, Kemalom iz turške tv novele Moja boš v City Centru Celje. FOTO: Brane Piano

Celje – Predvolilni slogan SLS, da Slovenija ni samo Ahmad, bi lahko stranka Marka Zidanška na jumbo panojih popravila v Slovenija smo Burak. Že zato, da bi se predsednik stranke izognil očitkom o licemerju, ki ga obeša tistim, ki se zavzemajo za strpnejšo politiko do tujcev.
 
Potem, ko je Zidanšek soprogo Matejo popeljal na obisk tirolske vasice, v kateri so snemali Gorskega zdravnika, se je namreč soproga Mateja znašla tudi med tistimi vreščečimi srečnicami, ki so lahko danes popoldan v celjskem nakupovalnem središču City Center segle v roko in se celo fotografirale s turškim igralcem in manekenom Burakom Özçivitom, Kemalom v turški tv seriji Moja boš.

Ahmada Šamija, begunca z Litostrojske, gospa Zidanšek doslej še ni šla pozdraviti, čeprav ga njen soprog omenja na plakatih.

Burak Özçivit se te dni mudi v Sloveniji. FOTO: Uroš Hočevar
Burak Özçivit se te dni mudi v Sloveniji. FOTO: Uroš Hočevar

Komentarji: