V Ljubljani odslej testiranje v dvorani A na Gospodarskem razstavišču

Od jutri naprej se množično testiranje zaradi lažje dostopnosti in večjega prostora seli iz športne dvorane Kodeljevo na Gospodarsko razstavišče.
Fotografija: Množično testiranje se iz dvorane Kodeljevo seli na Gospodarsko razstavišče. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Odpri galerijo
Množično testiranje se iz dvorane Kodeljevo seli na Gospodarsko razstavišče. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo

Od jutri naprej bo izvajanje množičnega testiranja s hitrimi angitenskimi testi potekalo v dvorani A na Gospodarskem razstavišču na Dunajski cesti 18. Kot so sporočili iz ZD Ljubljana, lokacijo testiranja spreminjajo zaradi lažje dostopnosti in večjega prostora ob večjem povpraševanju, zato testiranja ne bo več v Športni dvorani Kodeljevo.

FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
FOTO: Jože Suhadolnik/Delo


Kot so še zapisali, bo testiranje na GR jutri izjemoma potekalo od 13. do 16. ure, sprejem pa je možen do 14.30. Testiranje s hitrimi testi v dvorani A na Gospodarskem razstavišču bodo od 13. 1. 2021 do nadaljnjega izvajali od ponedeljka do petka od 11. do 15. ure, s sprejemom do 13.30. Prav tako pa bodo z jutrišnjim dnem na GR začeli tudi cepljenje proti covidu-19, in sicer najprej izključno tistih pacientov, ki sodijo v prioritetne skupine za cepljenje in so se prijavili pri osebnem zdravniku ter jih je njihov osebni zdravnik na cepljenje tudi pozval.

Preberite še:

Komentarji: