Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Svet

O prihodnosti Balkana se odloča v Bahmutu

Udeleženci okrogle mize Foruma za evropski Balkan so govorili o aktualnem odnosu EU do držav v tej regiji.
Včeraj so iz celotne Srbije z avtobusi pripeljali v Beograd množico ljudi, številni so morali tja pod prisilo, sicer bi lahko ostali brez službe. Ljudje, ki že dve desetletji zaman čakajo lepšo evropsko prihodnost, so dočakali prisilno udeležbo na shodu v podporo predsedniku Aleksandru Vučiću.

Foto Oliver Bunic/AFP
Včeraj so iz celotne Srbije z avtobusi pripeljali v Beograd množico ljudi, številni so morali tja pod prisilo, sicer bi lahko ostali brez službe. Ljudje, ki že dve desetletji zaman čakajo lepšo evropsko prihodnost, so dočakali prisilno udeležbo na shodu v podporo predsedniku Aleksandru Vučiću. Foto Oliver Bunic/AFP
27. 5. 2023 | 05:00
8:23

V nadaljevanju preberite:

Zahodni Balkan pesti gora kroničnih težav, ki so že dolgo znane vsem, in čeprav se zdi, da bi članstvo v Evropski uniji lahko pozdravilo večino teh težav, se kljub na novo prebujenemu zanimanju Zahoda za Balkan zdi, da evropska integracija te regije ostaja prazna floskula. Kaj bi Unija lahko storila, da bi se končno zgodila že dve desetletji obljubljana integracija Balkana, so v Ljubljani razpravljali odlični poznavalci Balkana in delovanja Evropske unije.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine