Odvetnik Stormy Daniels v priporu

Možnega predsedniškega kandidata demokratske stranke bremenijo obtožbe o družinskem nasilju.
 
Fotografija: Avenatti se že mesece spogleduje z nominacijo za predsedniškega kandidata demokratske stranke. FOTO: Reuters 
Odpri galerijo
Avenatti se že mesece spogleduje z nominacijo za predsedniškega kandidata demokratske stranke. FOTO: Reuters 

Policiske sile Los Angelesa so priprle Michaela Avenattija, pravnega zastopnika porno zvezde Stormy Daniels, ki toži ameriškega predsednika Donalda Trump zaradi obrekovanja. Avenatti je sinoči končal v priporu zaradi domnevnega nasilja v družini. »Še nikoli nisem bil nasilen, kaj šele sinoči. Obtožbe proti meni so lažne, z njimi želijo škodovati mojem ugledu. Pričakujem oprostilno sodbo,« je sporočil obtoženi.

Michael Avenatti je bil v zadnjih mesecih reden gost množice ameriških televizijskih oddaj, kjer je ostro nastopal proti predsedniku Trumpu. V javnosti si je prav tako ustvaril ugled velikega zagovornika ženskih pravic. Televizijska mreža CNN poroča, da se Avenatti že mesece spogleduje z nominacijo za predsedniškega kandidata demokratske stranke.

Obtožbe, ki ga bremenijo družinskega nasilja, bodo zagotovo škodile možnostim za nominacijo. Slednje potrjuje tudi odločitev demokratske stranke Vermonta, da odpove Avenattijev nastop v Burlingtonu in White Riverju, ki naj bi se odvil v petek in soboto.

Preberite še:

Komentarji: