Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Svet

Slovenski biseri po Guardianu

Centralna Evropa se ponaša z nekaj čudoviti naravnimi biseri, med njimi imajo pomembno mestu tudi slovenski. Britanski Guardian je Slovenijo in njene lepote umestil visoko na lestvico najlepših držav v tem delu Evrope.
Obiskovalec po njihovem mnenju ne sme zamuditi niti obiska slovenskega bisera z otočkom sredi jezera, Bleda. FOTO: Leon Vidic/Delo
Obiskovalec po njihovem mnenju ne sme zamuditi niti obiska slovenskega bisera z otočkom sredi jezera, Bleda. FOTO: Leon Vidic/Delo
A. S. H.
16. 6. 2018 | 14:01
16. 6. 2018 | 14:05
1:16
Guardian Slovenijo umešča med pomembnejše in lepše destinacije za preživljanje počitnic. Poudarjajo predvsem bližino vsega, kar država ponuja, in gostoljubnost ljudi v kmečkih turizmih. Hvalijo odlično kulinariko in umetelno izrezljano pohištvo v eno od gorenjskih kmečkih hiš.

Obiskovalec po njihovem mnenju ne sme zamuditi niti obiska slovenskega bisera z otočkom sredi jezera, Bleda. »Julijske Alpe lahko kar prekolesarite,« še priporočajo pri Guardianu. Urejene poti in čudoviti razgledi so po njihovih napotkih povsod naokoli. Niso pozabili niti na Štajersko in Prekmurje, kjer spominjajo na pridelavo in pokušnjo kozjega sira, uporabo wellnessa in prelepih razgledov.

Poleg Slovenije omenjajo še lepote na Hrvaškem, Češkem, Poljskem, Madžarskem, Slovaškem.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine