Umetna inteligenca in pametna videoanalitika učinkoviti v poslu

Metode umetne inteligence obetajo, da bodo pustile pečat na tako rekoč vseh segmentih gospodarstva.
Fotografija: Umetna inteligenca nas spremlja povsod, zato se je dobro čimprej poučiti o njej. FOTO: Reuters 
Odpri galerijo
Umetna inteligenca nas spremlja povsod, zato se je dobro čimprej poučiti o njej. FOTO: Reuters 

Umetna inteligenca in pametna videoanalitika sta lahko za posel izjemna pridobitev. Možnosti, ki jih ponujata pri oglaševanju, v trgovini ali industriji, so namreč skorajda brezmejne. Najnovejše tehnologije in konkretne rešitve na področju umetne inteligence in pametne video analitike bodo na ogled na Ektimo demo dnevih od srede, 4. junija, do srede, 11. junija, v prostorih zagonskega podjetja Ektimo.

Za vse radovedneže bodo predstavili vrhunsko znanje podatkovnih znanstvenikov, ki so slovenski pionirji na tem področju, hkrati pa prikazali priložnosti, ki jih te napredne tehnologije prinašajo gospodarstvu oziroma družbi. Poudarek bo predvsem na uporabi umetne inteligence v video analitiki.

Demo dnevi se začnejo v sredo. FOTO: Ektimo
Demo dnevi se začnejo v sredo. FOTO: Ektimo

 
Plačevanje z obrazom. Avtomatsko zaznavanje in sledenje gibanja oseb ter predmetov po prostoru. Pametno oglaševanje, ki prepoznava spol, starost, čustva in celo srčni utrip človeka. Spletna varnost in zasebnost v vedno bolj nadzorovanem svetu. Ali pa virtualni svetovi in generiranje sintetičnih podatkov.

Če bi želeli videti in izvedeti, kaj lahko umetna inteligenca in pametna video analitika naredita za vaš posel, potem prisluhnite strokovnjakom s tega področja. V celotnem tednu odprtih vrat bodo za obiskovalce na voljo številni termini za vodene oglede in preizkušanje rešitev v živo.

Metode umetne inteligence obetajo, da bodo pustile pečat na praktično vseh segmentih gospodarstva, kar se odraža tudi v raznolikih projektih, ki so jih v Ektimu izvedli od svoje ustanovitve leta 2010 in segajo na področja upravljanja premoženja, logistike, marketinga, zavarovalništva in upravljanja odnosov s strankami.

Komentarji: