Imena tekaških copat: Montrail Bajada II

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

V četrtek,  10. marca, bomo v Poletu O2 objavili tradicionalni pomladanski test tekaških copat. Predstavili bomo 71 parov najsodobnejše tovrstne obutve, v kateri se boste lahko pojavili že na prvi veliki tekaški prireditvi pri nas, na 16. malem kraškem maratonu v Sežani, eni najlepših in najbolje pripravljenih tekaških prireditev pri nas.

Montrail Bajada II

»Bajada« se sliši zelo špansko, ni res? Od tam tudi izvira, pomeni pa spuščajočo se gozdno pot z vrha v dolino, k vznožju gore ali večjega področja. Bajada pa je tudi ime trail steze v Arizoni.

Bajada Trail je 18 kilometov doga krožna trail steza v bližini Phoenixa, ki tekaču ponuja prekrasne pogleda v naravo, je pa za tek zahtevna.  Trail steza je predvsem namenjena pohodnikom, po njej je mogoče hoditi vse leto.

Montrail je sicer izdelovalec športne obutve iz Oregona v ZDA, od leta 1997, zlast je znan po obutvi za na prosto. Pojavlja se že v 30 državah po vsem svetu. Pri Montrailu pravijo, da so  zavezani k zagotavljanju inovativne obutve, ki je  »zmogljiva« in sijajna za tek. »Poznavanje  biomehanike teka nas vodi k iskanju inovativnih modelov, metodam gradnje in k iskanju materialov, ki blestijo na različnih površinah,« pravijo Oregončani.

ni podpisa
ni podpisa

Več iz te teme:

Komentarji: