KRANJ SE IGRA!

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

DOŽIVLJAJSKO IGRIŠČE KRANJ VABI!

Spet je namreč prišel čas, da se zberete v večjem številu na Doživljajskem igrišču Kranj. Nazadnje jih je bilo čez 200. S tem boste podprli idejo o igri otrok na prostem, kar je glavni namen dogodka. Obenem pa poskrbite tudi zase in za svoje otroke, da boste dan preživeli zunaj, igrivo in v dobri družbi.

Vstopnine ni.

Programa tudi ne.:) Na to ste pri njih verjetno že navajeni. Dogajanje bo tako, kot si ga boste naredili sami na licu mesta vsi skupaj.

Naturovci bodo poskrbeli za ustrezen material in rekvizite, s katerimi boste lahko otroci, starši, stari starši in drugi gostje:
• izdelovali svoje stvaritve iz lesa in pri tem uporabljali orodje, kot je kladivo, žaga, sekira ...
• ustvarjali s pomočjo naravnih materialov, rastlin, barv, papirja in velikih kartonastih škatel, lepila, škarij...
• bili športno aktivni s klasičnimi športnimi rekviziti, kot so žoge, loparji, kolebnice, gumitvisti in malo manj klasičnimi, kot so hodulje, slack-line, žonglerski rekviziti, monocikli, kitajski krožniki...
• delali gigantske milne mehurčke,
• starši boste otrokom lahko pomagali pri obujanju iger, ki ste se jih igrali sami - zemljo krast, kdo se boji črnega moža, tančula oz. ristanc, slepe miši, trden most, gnilo jajce, skakanje čez gumitvist ...
• izdelali kakšno uporabno zadevo, ki bo trajno ostala na igrišču,
• - uresničevali boste lahko pač vse svoje igrive ideje ali pa le klepetali s prijatelji ... karkoli boste pač želeli. Animacije iz naše strani pa seveda ne pričakujte.:)

Skratka ... naj v soboto, 9. 9. 2017, med 14.00 in 19.00 spet zaživi igra na igrišču, na prostem! :)

Se vidimo na Doživljajskem igrišču Kranj!

Igrišče se nahaja v gozdičku v neposredni bližini nekdanjih Gorenjskih mlekarn, zelo blizu Q-landie, ob stari cestici med Planino in Čirčami.

Ponavljamo - Vstopnine ni. Programa tudi ne ... je nekaj več - je igra, kot si jo boste zamislili vsi prisotni, pri čemer lahko uporabljate naše rekvizite, orodja, materiale ...

Projekt "Gremo na igrišče!" in s tem dogodek Kranj se igra! sofinancira Mestna občina Kranj.
 

Gregor Udovč 


 

Več iz te teme:

Komentarji: