Ljubljana se pridružuje globalni tekaški skupnosti

Letošnja jesen v Slovenijo prinaša popestritev za tekače, ki si želite več.
Fotografija: Pri tem ne gre za klasično tekaško skupino, saj ta poleg kakovostnih treningov članom nudi tudi celovito podporo, motivacijo in priložnost za druženje z ljudmi z istim ciljem: postati najboljša različica samih sebe. FOTO: Jancermelj.com 
Odpri galerijo
Pri tem ne gre za klasično tekaško skupino, saj ta poleg kakovostnih treningov članom nudi tudi celovito podporo, motivacijo in priložnost za druženje z ljudmi z istim ciljem: postati najboljša različica samih sebe. FOTO: Jancermelj.com 

Na svoj račun boste prišli vsi, ki radi preizkušate svoje meje ter iščete tekaško skupnost z bogato tradicijo, s pomočjo katere boste dosegli boljše rezultate. Članstvo v skupnosti je brezplačno. 

image_alt
Najtežjih 400 metrov na svetu se vrača v dolino pod Poncami


Globalnemu gibanju adidas Runners, ki je prisotno že v več kot 60 mestih po svetu, se pridružuje tudi Ljubljana. Glavni namen novoustanovljene tekaške skupnosti je medsebojna motivacija in podpora, obenem pa adidas Runnersi predstavljajo mesto, kjer se združujejo vsi, ki iščejo več kot zgolj tekaški trening. 

Glavna prednost adidasovih tekačev je dobro zastavljen program, oblikovan v sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo med drugim sestavljajo kineziologi, nutricionisti in fizioterapevti. Pri tem ne gre za klasično tekaško skupino, saj ta poleg kakovostnih treningov članom nudi tudi celovito podporo, motivacijo in priložnost za druženje z ljudmi z istim ciljem: postati najboljša različica samih sebe.

Tekače in druge rekreativne športnike pod okriljem adidas Runners Ljubljana namreč vodijo povezanost, radovednost, drznost, spoštovanje ter strast do teka. Skupnosti se lahko brezplačno pridruži vsak, ki je pripravljen na kakovostne treninge, kjer bo presegal meje lastne zmogljivosti in se ob tem tudi zabaval. 

<strong>Tamara Pavlovič</strong>, učiteljica joge, zavzeta pohodnica in ljubiteljica meditacije. FOTO: Jancermelj.com 
Tamara Pavlovič, učiteljica joge, zavzeta pohodnica in ljubiteljica meditacije. FOTO: Jancermelj.com 


Člane skupnosti spodbujata in vodita dva kapetana. Kapetan AR Ljubljana je predan športnik Blaž Strožer, sicer že vrsto let tekaški trener, ki se mu je pri vodenju pridružila Tamara Pavlovič, učiteljica joge, zavzeta pohodnica in ljubiteljica meditacije. 

Adidas Runners Ljubljana vse zainteresirane vabijo, da se pridružijo Facebook skupnosti, kjer je na voljo več informacij o samem projektu. Kako se prijaviti in še več lahko ugotovite prek FB strani.

Pri tem ne pozabite, da je vse navedeno dostopno brez članarine, zato pohitite, prijavite se in dosezite svoje tekaške cilje s podporo ekipe. 

Kapetan AR Ljubljana je predan športnik <strong>Blaž Strožer,</strong> sicer že vrsto let tekaški trener. FOTO: Jancermelj.com 
Kapetan AR Ljubljana je predan športnik Blaž Strožer, sicer že vrsto let tekaški trener. FOTO: Jancermelj.com 

 

Komentarji: