Motivatorka, ki kaže tudi čas

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Polar M400 odlikuje najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo, ura je lepo oblikovana, vsebuje trendovske smernice. Merilnik aktivnosti in je za rekreativnega športnika zagotovo dober nakup.

Primerjava V800 zmoglivejša - M400 manj zmoglijiva cenejša, ne omogoča priklop dodatnih senzorjev, ortostatični test, stanje okrevanja, višinomer samo GPS, vibra, ne meri utripa v vodi, R-R interval...

Prednosti: M400 micro usb kabel, cena.

Polar M400 z vgrajenim GPS-om.
Z elegantno in lahko obliko je M400 popoln trening partner pri vadbi za vse, ženske in moške. Spremljate lahko vaš ritem in razdaljo med treningom in dnevno aktivnost 24h dnevno, 7 dni na teden za uravnoteženo življenje. Polar smart coaching vam bo dal motivacijo za trening z vodenjem za dosego maksimalnega učinka. Enostaven prenos vaših podatkov preko mobitela na novo aplikacijo Flow, ki vam mudi sledenje vašega napredka, pregled vaše poti, ki ste jo premagali med treningom in deljenje vadbe s prijatelji.

Rekreativni športniki, ki so redno aktivni in potrebujejo vodenje med treningom ter več razumevanja o učinkih dnevne aktivnosti.
Za vse, ki želijo ostati v dobri formi, živeti bolj zdravo, imeti uravnoteženo življenje in videti napredek v svojem treningu.

ni podpisa
ni podpisa

 
Cena: 199.99 €
 

Več iz te teme:

Komentarji: