Nova sezona, nove Atomic smuči

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Pri Atomicu vsako sezono organiziramo številne smučarske teste na domačih in tujih smučiščih, ter s tem omogočimo našim kupcem lažjo odločitev pri nakupu novih smuči.  Zato tudi letos vabimo vse smučarje, ki si želijo preizkusiti novosti v svetu smučanja, da se nam pridružijo.

Dandanes je na tržišču nešteto različnih modelov smuči med katerimi je zelo težko izbirati. Razvoj smuči pa vsako leto napreduje hitreje in hitreje. Pri Atomicu smo se zato odločili, da kupcem omogočimo prvovrsten stik z opremo še preden jo kupijo.

Na vseh testih bo na voljo velika izbira smuči, prisotni pa bodo tudi strokovnjaki, bivši tekmovalci, ki bodo rade volje odgovorili na vsa vaša vprašanja glede opreme. Na vse teste se bo možno prijaviti preko spleta, ob prijavi in udeležbi na Atomicovem testu pa vam priskrbimo še 20% popust* na dnevno smučarsko karto. Odločite se za Atomic test smuči, saj boste tako lahko najbolj optimalno preizkusili vse novosti, ki jih prinaša letošnja sezona.

PREIZKUSITE VSE NOVOSTI PRI ATOMICU NA NASLEDNJIH SMUČARSKIH TESTIH:

ni podpisa
ni podpisa

Prijavi se na smučarski test preko: http://www.atomic.com/sl-SI/

Novosti v letošnji sezoni

Cilj Atomicovih razvojnih inženirjev je napraviti smuči, ki se prilagajajo vsakemu posamezniku: telesni konstituciji, načinu smučanja, željam in osebnim ciljem.

Smuči serije Nomad: Smuči Atomic Nomad nudijo odlične vozne lastnosti na vseh terenih in vrstah podlage. Zahvaljujoč tehnologiji ARC omogočajo brezskrbno, ter lahkotno smučanje a pri tem ohranjajo izjemen oprijem robnikov in stabilnost smuči. 

Smuči iz serije Redster: Serija Redster je namenjena vsem smučarjem, ki si želijo izjemno odzivnih smuči s popolnim oprijemom robnikov in odlično vodljivostjo pri visokih hitrostih. V letošnji sezoni smo veleslalomskim in slalomskim smučem dodali še različico, ki združuje lastnostih obojih smuči, Redster XT. Smuči Redster XT zagotavljajo dinamične, kratke zavoje in hkrati nudijo odlično stabilnost v dolgih zavojih. Smuči so na voljo v treh trdotah in s tem zagotavljajo ustrezanje prav vsem smučarjem.

Ženske smuči:  Pri Atomicu prav tako veliko časa namenjamo razvoju ženskih smuči in nudimo širok nabor modelov, ki so namenjeni različnim terenom in načinom smučanja. Ženski kolekciji smuči za urejene terene smo dodali žensko različico smuči Redster XT, ki bo navdušila vrhunske rekreativne smučarke. Obdržali pa smo tudi revolucionarni tehnologiji ARC in Bend-x, ki zagotavljata odličen oprijem in lahkoten upogib smuči, ter prenovili serijo smuči All Mountain. Smučanje z novimi smučmi bo tako še enostavnejše, oprijem še boljši, nadzor pa popoln.


 

Več iz te teme:

Komentarji: