Olimpijske igre: Navijači, tako se navija!

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Ilka Štuhec, Štefan Hadalin in Ana Bucik: navijači, tako se navija!

Verjetno vsi poznamo adrenalinski občutek in razbijanje srca, ki nam ga prinese strastno navijanje za naše športnike. Da bomo navijači odslej lahko navijali usklajeno, so najprej alpski smučarji Ilka Štuhec, Štefan Hadalin in Ana Bucik, ki se jim bodo kmalu pridružili tudi drugi športniki, za slovenske navijače posneli posebne navijaške gibe. Video z napotki alpske smučarke Ilke Štuhec za navijanje si lahko ogledate na YT: https://www.youtube.com/watch?v=9acIwM8ggOs

Športniki navijače pozivajo, da se jim pridružijo, po Ilkinem vzoru sami posnamejo prikazane navijaške gibe in jih na družbenih omrežjih delijo z značko #zanaše, pri tem pa  označijo še Telekom Slovenije, in sicer na Instagramu: telekom_slovenije, na Twitterju: @TelekomSlo in na Facebooku: Telekom Slovenije.

»Ples je ena mojih doslej prikritih strasti, to je zdaj že jasno. Na snemanju sem izredno uživala, zabavno se je bilo naučiti novih gibov, ki jih bodo uporabljali tudi naši navijači. Razveseljevanje ljudi je s strani športnika nekaj najlepšega. Prepričana sem, da bodo z navijaško koreografijo navdušenci na športnih prizoriščih pričarali še bolj glasno in nasploh čudovito vzdušje, športnikom pa dali še nekaj dodatnega adrenalina za dosego vrhunskih rezultatov«, ob tem pravi Ilka Štuhec, ki je navijaške gibe posnela pred nesrečno poškodbo, po kateri sicer že uspešno okreva.

In kako bomo na zimskih olimpijskih igrah, prihajajočem evropskem prvenstvu v rokometu in ostalih tekmovanjih lahko navijali za naše?
Navijaški gibi, ki so jih soustvarili v plesni šoli Bolero, so zelo preprosti, potrebujemo le malce ritma. Gremo po vrsti:

1. Prvi korak: Za začetek ujemite ritem in se dobro ogrejte z miganjem bokov.
2. Drugi korak: Nato nadaljujte s ploskanjem visoko nad glavo. Naj vas vsi slišijo.
3. Tretji korak: Sledi zbiranje moči. Dvignite roke predse, počepnite, nato pa se od tal z dvignjenimi rokami dvignite čim višje.
4. Četrti korak: Pokažite utrip srca in črko S nad glavo. Za zmago Slovenije, seveda.
5. In potem? Skupaj ponovite vse gibe in jih združite v navijanje za naše.

 

ni podpisa
ni podpisa

Snemanju navijaških gibov se bodo v prihodnje pridružili slovenski športniki, ki jih na njihovi poti podpira Telekom Slovenije. Vabljeni pa seveda tudi vsi ostali.

Vam srce utripa za naše?
Posnemite navijaške gibe tudi vi – sami, z vašimi prijatelji, družino, sodelavci in video z značko #zanaše (označite tudi Telekom Slovenije) delite na družbenih omrežjih – Facebook, Twitter, Instagram. Kjerkoli vam srce poželi. Bistveno je, da smo skupaj združeni v navijanju za naše športnike.

 

Več iz te teme:

Komentarji: