Pet božičnih daril za kolesarje, ki že vse imajo

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Zato smo tu, da pomagamo. Kolesar, ki ima vse je zelo osamljena oseba. Večkrat ga boli glava, vzrok pa je znan. Kaj še kupiti? Presenetite ga za Božič ali rojstni dan ali... Vaša naloga je samo, da ugotovite ali je trenutno gorsko kolesarsko razpoložen ali cestno ali...

 

1. Lesena obročnika Ghisallo

Italijanski proizvajalec oborčev za kolesa, ki še vedno vztraja na les. V Sloveniji ga še ni kolesarja, ki bi imel lesena obročnika na kolesu. Nova seveda, ne prazgodovinska! Samo nekaj klikov stran so. Pohitite, pred vsemi prijatleji se bo bahal do konca in naprej.

ni podpisa
ni podpisa

Cena: 430,00 Eur

 

 

 

2. Leviske za kolesarje

 

Vaš kolesar je sigurno lastnik kakih Levisk petstoena, kajne? Seveda, klasika, če že nosiš jeans. Presenetite ga, obdarujte ga z leviskami 511, ki so specialno namenjene kolesarjem vseh vrst. Ja, kakšne kavbojke pa naj nosi koelsar, če ne kolesarske? So poplnoma prilagojene kolesarjevim potrebam. Ozke, elastične z zelo priročnimi žepki ter odsevnikom na hlačnicah. Seveda se odsevnik vidi, ko hlačnico zavihaš.

ni podpisa
ni podpisa

 

Cena: 100,00 Eur

Vsaka Levis prodajalna v Sloveniji (samo, da kolesarji tega ne vedo)

 

3. SPD sandali

Shimano je poskrbel za ultra šmeks sandale za kolesarje! Artikel, ki ga kolesar mora imeti nujno na zalogi. Seveda, na podpalt mora takoj privijačiti spd blokeje in se zapeljati proti mestu. Ko pije espreso, mora imeti en podplat čez stegno druge noge...da  se spd vidi daleč naokoli.

ni podpisa
ni podpisa

Cena: 90,00 Eur

 

 

4. Majica za "ultra" napredne kolesarje

Na njej piše: Slow is new fast! To vse pove. To majico bodo razumeli redki kolesarji. In vaš koelsar spada med osamelce, zategadelj, to pomeni, da je narejena ravno zanj. Slogan je najnovešji med kolesarskimi slogani. Pove veliko več, kot se pa sliši...

ni podpisa
ni podpisa

Cena: 18 Eur

 

 

 

5. Nahrbtnik Brooks

Vaš kolesar ima že vseh vrst kolesarskih nahrbtnikov, a pravi je le en...Brooks Pickwick. Usnjen, legendaren, vse ostalo je potrošni material. Brooks letos praznuje 170 let delovanja. No, verjamemo, da vaš kolesar že ima vsaj en njihov sedež na zalogi, da o trakovih za balanco ne govorimo.

ni podpisa
ni podpisa

Cena: 210,00 Eur

 

Več iz te teme:

Komentarji: