Prireditev Športni utrinek na Vrhniki

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Športna zveza Vrhnika je pričela z novo obliko srečanj občanov Vrhnike in vrhunskimi športniki z Vrhnike. Prvi bo občanom Vrhnike predstavljen alpski smučar, dvakratni mladinski svetovni prvak in dvakratni državni prvak v članski konkurenci Štefan Hadalin. Krajani mladega smučarja nismo mogli pozdraviti, ko je osvojil obe zlati medalji, saj je imel takoj zatem nove tekme in zato ni mogel priti, v domači kraj pa smo se odločili, da ga proslavimo na prireditvi, ki bo 10. junija 2016, ob 19.00 uri, v Cankarjevem domu na Vrhniki. Pogovor z njim bo vodil priljubljeni radijski voditelj Miha Deželak , v spremljevalnem programu, pa bodo sodelovali učenci in učenke Osnovne šole Antona Martina Slomška, katere učenec je bil tudi Štefan Hadalin. Po zaključku pogovora in programa bo še priložnost za intervjuje, slikanje, avtograme in klepet z mladim vrhniškim športnikom. Prireditve se bo udeležil tudi župan Vrhnike Stojan Jakin, povabljeni gostje, prijatelji, navijači in ljudje, ki Štefana spremljajo od njegovih otroških let.

Športna zveza Vrhnika bo s podobnimi prireditvami nadaljevala in predstavila občanom Vrhnike svoje vrhunske športnike, ki jih je bilo na Vrhniki že tradicionalno veliko.

***

PREDSTAVITEV PRIREDITVE ŠPORTNE ZVEZE VRHNIKA »ŠPORTNI UTRINEK NA VRHNIKI«

NAMEN:

Namen prireditve je osebna predstavitev športnice, športnika ali športne ekipe, ki je pred kratkim dosegla odmeven vrhunski športni rezultat. V bistvu gre za počastitev in sprejem uspešnega športnika ali športnega kolektiva, ki je občan Vrhnike ali športnega kolektiva s sedežem na Vrhniki. Prireditev je brezplačna za obiskovalce in namenjena najširši javnosti – ljubiteljem, simpatizerjem in podpornikom športa na Vrhniki in širše.

POTEK PRIREDITVE:

Prireditev poteka v obliki pogovora profesionalnega voditelja s športnikom ali predstavniki športne ekipe ali kluba, kateremu je prireditev namenjena. Ko se voditelj in športnik usedejo jim hostesa postreže kavo, čaj ali pijačo. Voditelj predstavi športnika in prične s pogovorom. Za popestritev in premora med pogovorom se vključijo kulturne, glasbene ali športne točke. V uvodnem delu se predvaja glasba  in koristi projekcije na platno s fotografijami oziroma kratkimi video filmi s predstavitvijo športne panoge in portreti športnika. Med ali proti koncu pogovora se lahko preko premičnih mikrofonov v pogovor vključijo obiskovalci z vprašanji, komentarji, čestitkami in željami.
Po zaključku programa sledi sprejem za obiskovalce z zakusko. Med sprejemom je mogoče osebno poklepetati s športnikom ali člani športne ekipe in omogočeno je sproščeno druženje med gosti  

TRAJANJE PRIREDITVE:

V cilju, da je prireditev zanimiva in atraktivna je predvideni čas med 40 in 60 minut. Sprejem po prireditvi, pa nekje do največ 120 minut.

PONAVLAJNJE PRIEDITEV:

Prireditev se izvede ob velikem športnem uspehu z osvojitvijo prvega mesta na mednarodnih tekmovanjih, osvojitvi državnega prvenstva ali ob uvrstitvi ekip v višji nivo tekmovanja.

CILJNO OBČINSTVO:

Sorodniki, navijači (fan club), člani športnih društev z Vrhnike, učenci osnovnih šol, predstavniki panožne zveze s katere prihaja športnik ali ekipa.

MEDIJI IN PR.

Najave in promocija prireditve v lokalnih in drugih časopisih, RADIO 1, glede na interes vključiti Naš kanal ali druge lokalne TV operaterje. Poizkusiti pridobiti sponzorje, ki bi jih lahko oglaševali z reklamami in panoji v preddverju dvorane.

FINANČNO POKRITJE:

Finančna sredstva Športne zveze Vrhnika, donatorskimi in sponzorskimi sredstvi.
 

Več iz te teme:

Komentarji: