Rastemo s športom

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Dejan Zavec in drugi vrhunski športniki že podpirajo vseslovensko iniciativo Rastemo s športom

Z vseslovensko iniciativo Rastemo s športom bo podjetje dm, ki letos praznuje 25 let, otroke spodbudilo h gibanju, športni aktivnosti in medsebojnemu druženju. S finančno podporo v višini 25.000 EUR bodo v sodelovanju s slovenskimi izvajalci športnih dejavnosti organizirali brezplačne športne urice za otroke.

Iniciativo za gibanje že podpirajo številni vrhunski športniki: boksar Dejan Zavec, člani Rokometnega kluba Krim in Košarkarske zveze Slovenije, med katerimi so Goran Dragić, Klemen Prepelič in Deja Doler Ivanović, atleta Anita Horvat in Luka Janežič ter profesionalni borec Denis Porčič.

Dejan Zavec, naš najboljši boksar, je ob tej priložnosti povedal: »Rasti s športom pomeni, da živiš res polno življenje. Zaradi športa se zavedam temeljne vrednote poštenosti in dejstva, da če hočemo v življenju kaj imeti, moramo nekaj dati. Kljub končani aktivni karieri me šport še vedno spremlja na vsakem koraku ter vsakodnevno krepi telo in duha. Zato z velikim veseljem podpiram iniciativo Rastemo s športom in verjamem, da bo h gibanju spodbudila veliko število osnovnošolcev.«

Svojo podporo in spodbudo vadečim otrokom bodo posamezni podporniki projekta izkazali tudi z obiskom športnih uric po različnih slovenskih krajih. Dodatne informacije o iniciativi in razpisni pogoji za zainteresirane organizacije so na voljo na www.dm-drogeriemarkt.si/rastemo-s-sportom.

 

Več iz te teme:

Komentarji: