Sejem Narava-zdravje za aktivnen in razgiban življenski slog

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Od danes, 5., pa vse do nedelje, 8. novembra, bo na Gospodarskem razstavišču že 46. sejem Narava-zdravje. Prireditev se v zadnjih letih predstavlja javnosti kot sejem za zdrav življenjski slog. Aktualne vsebine, ki jih ponujajo posamični sklopi Prehrana, Zdravje, Naravna kozmetika, Gibanje, Wellness in Zeleno sobivanje, predstavlja letos 288 podjetij iz 21 držav. Za sejem velja iz leta v leto večje zanimanje; lani ga je obiskalo 24.000 ljudi.

Sejem ponuja izdelke in storitve, ki jih je mogoče kupiti po ugodnih sejemskih cenah, in nagovarja s svojimi vsebinami vse generacije, zlasti z zelo bogatim in dinamičnim spremljevalnim programom, kjer je mogoče izbirati med prek 100 različnimi predavanji, delavnicami, degustacijami, okroglimi mizami idr. Vse te dodatne vsebine so brezplačno na voljo obiskovalcem do zapolnitve mest.

46. sejem Narava-zdravje nas spodbuja k ozaveščenemu odločanju in izbiranju. Seznanja nas s pojmi, kot so trajnostno, ekološko, naravno idr. V sodelovanju z Zvezo potrošnikov Slovenije nas osvešča, kako se izogniti zavajanju in preveriti certifikate izdelkov. Sejem že leta poteka pod pokroviteljstvom Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Ministrstva za okolje in prostor.

ni podpisa
ni podpisa

Več iz te teme:

Komentarji: