Sup že čaka na vas

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Ste že razmišljali, kaj boste počeli v poletnih dneh? Ozračje se ogreva in ne bo več dolgo, ko nas bo začelo vabiti k vodi. Še preden pa bomo pripravljeni za prvi skok v morje, reko ali jezero, se že lahko zabavamo – na vodi. Supanje, kar je kratica za stand-up paddling, torej stoječe veslanje na deski, sodi zadnja leta med vse bolj priljubljene vodne športe. Z nekaj sreče boste v naši nagradni akciji lahko osvojili napihljiv sup, s katerim se boste odpravili na potep po vodni gladini.

Nagrado podarja podjetje Tabor šport, ki prodaja in izposoja različne športne rekvizite tako za letne kot zimske športe.

ni podpisa
ni podpisa

Kaj morate storiti? Nič kaj posebno zahtevnega. Na spodnjem delu strani je objavljena prijavnica, ki jo najdete tudi na spletni strani. Ko boste izpolnjeno poslali na navedeni naslov, se boste že uvrstili med tiste, ki se boste potegovali za vabljivo nagrado, ki je primerna za vsakogar, ne glede na znanje ali starost. Supanje izvira s Havajev, deske so lahko lahko trdne ali napihljive, namenjene eni osebi ali kar manjši družbi.

Supanje je zabavno, osnove pa lahko hitro osvojimo. Začnemo seveda na mirnih vodah, ko pa veslanje na deski v stoje že bolj obvladamo, se lahko preselimo tudi na nekoliko bolj nemirno vodno površino. Tistih najbolj spretnih in pogumnih ne ustavijo niti divji rečni valovi, pri čemer pa seveda s čelado in napihljivim jopičem poskrbijo za lastno varnost. V naslednjih številkah bomo pripravili več predstavitev vodnih športov, že v prihodnjem Nedelu pa si boste lahko prebrali več o supanju.

Nagradna igra traja do 16. maja, to je zadnji rok, do katerega mora vaš kupon prispeti v naše uredništvo. Ime tistega, ki mu bo žreb najbolj naklonjen, bomo objavili v Nedelu, ki bo izšlo 19. maja.

Prijavite se tu!

Več iz te teme:

Komentarji: