Video: 20-minutni pekel za kurjenje maščobe

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

GCN ali Global Cycling Network je odlična platforma s katero lahko začetniki ali stari kolesarski mački opravijo treninge na prostem ali trenažerju, dobijo nekaj nasvetov o oskrbovanju kolesa in najnovejši opremi ter se naučijo kolesarskega bontona, ki še kako pride prav med dirkami oziroma kolesarskimi prazniki.

Nekaj tednov nazaj so pri GCN vnovič začeli s serijo kolesarskih treningov, ki jih bomo tudi na naši spletni strani predstavili, enega na teden. Letnemu času primerno, so tokrat vsi treningi opravljeni na trenažerjih in sobnih kolesih.

Med prazniki smo si pridelali nekaj več michelinovih obročkov okoli trebuha, no, vsaj tisti, ki smo progresivno delali na tem, zato je primerno začeti s treningom za topljenje maščobe in kurjenje kalorij. Traja le 20 minut in je sestavljen iz intervalov, večina teh, nas pelje na rob naših zmožnosti. Po treh minutah ogrevanja se začne zares, takrat se trening razdeli v serijo 10 sprintov, kjer porabite največ kisika in dvignete srčni utrip do vašega maksimuma. Zelo pomembno je, da treninga ne opravite na tešče in da svoje telo zalagate z energijo v obliki športnih pijač in gelov!

 

Več iz te teme:

Komentarji: