Video: Čakajoči paradiž: poletno - zimska nostalgija

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Dejansko sem besedo "poletna" uporabil samo zato, ker so nas, še pomnite tovariši in tovarišice,nekaj dni nazaj na polno bičali žarki gospoda Heliosa.

In verjetno vsi ste,  vključno z mano, (sem namreč notorično znan po tem, da mi gospod Helios in njegov produkt – svetloba in toplota, ne sedeta ravno najbolje), čakali v vrsti v priljubljenem pribežališču, ali pa pred domačim Gorenjevim hladilnikom za deciliter mrzle pijače.

No, ohladitev bo dejansko prišla septembra. Govorim iz dobro obveščenih virov. Takih, zanesljivih.

Namig sem dobil od producentov  Teton gravity research

Ne, oni se ne ukvarjajo s tektonskimi premiki in vremenoslovjem, temveč s športno filmsko produkcijo. In njihov zadnji dragulj, po imenu "Paradise waits" bo "svitlo" dneva ugledal enkrat septembra.

V ponedeljek so za pokušino izdali "trailer", v katerem je predstavljeno 20 snega in adrenalina željnih smučarjev in deskarjev, katerih namen je odkriti tisto »perfektno linijo« in v snegu pustiti svoj pečat.

Za vedno!

Obiskali so Aljasko, kruzali po ulicah Bostona in nenazadnje obiskali deželo vzhajajočega sonca in gospoda Kawasakija, Japonsko. In tudi naše, v evru zaklete brate, Grke.

Vse v iskanju tiste popolne zareze v svežem pršiču!

Na sneg bomo v deželi Mojc in Kekcev še malo čakali, zato si le, za popoldansko osvežitev, poglejte njihovo umetnino!

Več iz te teme:

Komentarji: