Predstavitvena informacija

Skrivni namig za velike in majhne zimske športnike 

Smučarska območja vzhodne Tirolske na južni strani Alp z neskončnimi kilometri smučarskih prog, na katerih je sneg zagotovljen, skrbijo za nepozabno zimsko smučarsko zabavo – brez dolgih čakalnih vrst pri vlečnicah in žičnicah ter gneče pri spustu po belih strminah. 
Objavljeno
19. november 2018 08.15
Posodobljeno
19. november 2018 08.20
Foto: Schultz-ski.at
Promo
Promo
Privoščite si smučanje na visoki ravni ter izkoristite dobro razmerje med ceno in kakovostjo storitev – za vse generacije in želje. Še posebej dobro je tukaj poskrbljeno za družine, na primer v hotelu Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian****, prijaznem do družin, ali luksuznem hotelu Gradonna Mountain Resort****.

S smučarsko vozovnico Ski)Hit je gostom na voljo 8 najboljših smučarskih območij vzhodne Tirolske in Koroške. Otroci, stari do 6 let, na vseh smučarskih območjih Ski)Hit smučajo brezplačno, otroci in najstniki od 6 do 18 let pa imajo 50 % popusta na ceno smučarske vozovnice za odrasle. Pri družinah z več kot dvema otrokoma, starima med 6 in 18 let, je smučarska vozovnica za vsakega nadaljnjega mladoletnega otroka brezplačna.


Prvi družinski velnes hotel vzhodne Tirolske, hotel Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian, je simbol vzhodnotirolske gostoljubnosti. Gostje lahko izbirajo med studii z ločenimi spalnicami, junior suitami s kombiniranimi dvoposteljnimi sobami ali premium suitami. Tudi hotelska velneška rezidenca postavlja visoka merila z novim zasebnim spajem, otroškim notranjim bazenom in ekskluzivnim območjem s savnami. V ceno prenočitve sta vključena tudi 12-urno varstvo otrok in prost vstop v Teenie Club 12+. 

image
Schultz-ski.at. Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian je simbol vzhodnotirolske gostoljubnosti.


Gradonna Mountain Resort Châlets & Hotel zagotavlja luksuz na snegu in predstavlja sanje vsakega zimskega športnika. Letovišče, v katerem niso dovoljeni avtomobili, ponuja neposreden dostop do smučarskega območja Großglockner Resort Kals-Matrei, ki je bilo že večkrat odlikovano za svojo raznolikost in prijaznost do družin.

image
Schultz-ski.at


Za majhne goste od treh let je na voljo celodnevno varstvo. V Gradonni ne boste prikrajšani niti za kulinarični užitek. Glavni kuhar Michael Karl, ki vas bo razvajal s sodobnimi jedmi, združuje vplive sredozemske in azijske kuhinje z vzhodnotirolsko domačnostjo. Izbirate lahko med prenočitvami v enem izmed luksuznih châletov ali v superiornem štirizvezdičnem hotelu. K sprostitvi vas bo vabilo tudi spa območje z ekskluzivnimi tretmaji, zasebnimi tečaji joge in hišno kozmetično linijo Magdalena’s.

Več informacij o možnostih za zimsko dopustovanje v Avstriji dobite na Austria.info.