Predstavitvena informacija

Leče, ki spreminjajo svet!

Od začetka njegovega nastanka človeka žene k raziskovanju, komuniciranju z drugimi in potovanju.
Fotografija: Tehnologija nas povezuje, a tudi oddaljuje. FOTO: Moje leče
Odpri galerijo
Tehnologija nas povezuje, a tudi oddaljuje. FOTO: Moje leče

Ta vrojena potreba je skozi tisočletja s pomočjo številnih spodletelih poskusov spremenila svet in ključno pripomogla pri neverjetnih tehnoloških dosežkih, kot so avtomobili, letala, pametni telefoni, kontaktne leče in internet. 

Zahvaljujoč industrijski revoluciji človeštvo vse hitreje prihaja do novih izumov, a le redkokateri resnično olajša življenje in to brez stranskih učinkov. Se vam že sanja, o katerem izumu govorimo? Verjeli ali ne, govor je o kontaktnih lečah.

Tako kot po vsem svetu tudi v Sloveniji iz leta v leto raste število uporabnikov kontaktnih leč, a med vsemi proizvajalci leč, med katerimi najdemo tudi gigante, kot so Carl Zeiss, Johnson&Johnson ipd., najbolj izstopajo kontaktne leče proizvajalca TopVue, ki jih v Sloveniji lahko ekskluzivno najdemo pri spletnem trgovcu moje-lece.si

Za začetek velja omeniti 3 glavne pozitivne učinke kontaktnih leč. To so:
-    povečana svoboda gibanja
-    večja samozavest
-    omogočajo jasen vid v celotnem vidnem polju

Zdaj, ko vemo, zakaj so kontaktne leče tako neverjeten izum, pa je treba pojasniti, kaj je tisto, kar je podjetju TopVue omogočilo, da so prav njihove kontaktne leče v izjemno hitrem času postale uspešnica po vsej Evropi. Razvijalci pri proizvajalcu TopVue so zahvaljujoč dolgemu in napornemu raziskovanju prišli do ključnih ugotovitev, ki so jih nato upoštevali pri razvoju svojih leč, kar je pripomoglo, da so leče TopVue skorajda čez noč postale priljubljene pri številnih uporabnikih leč.
 
Leče proizvajalca TopVue postavljajo nove standarde. FOTO: Moje leče
Leče proizvajalca TopVue postavljajo nove standarde. FOTO: Moje leče


1.    Udobje je na prvem mestu
Leče TopVue se lahko pohvalijo z velikim deležem vode in veliko prepustnostjo kisika, kar je za uporabnike optimalno, saj prepuščajo dovolj kisika in s tem preprečujejo utrujenost ter pojav rdečih oči, obenem pa velik delež vode omogoča, da so prijetne za nošenje.

2.    Asferična oblika leč
Večina kontaktnih leč uporabnikom ponuja udobje med nošenjem, a pri TopVue so šli še korak naprej. Njihove leče se zaradi asferične oblike idealno prilegajo površini vašega očesa. To ima več pozitivnih učinkov, kot so dejstvo, da vam leče s takšno obliko zagotavljajo jasen in oster vid v celotnem vidnem polju, da se bodo solze bolj enakomerno porazdelile po površini očesa, kot glavna pozitivna posledica pa bo neopisljivo udobje, ki ga ne boste občutili ob nošenju nobenih drugih leč.

3.    Leče morajo biti primerne za vsako priložnost
Ker ljudje živimo na različnih območjih in v različnih razmerah, morajo proizvajalci imeti v mislih slehernega uporabnika kontaktnih leč. V ta namen so pri TopVue razvili kopico različnih leč, med katerimi bo prav vsak našel prave. Najstniki, športniki in vsi z aktivnim življenjskim slogom lahko izbirajo med dnevnimi lečami TopVue One+ in TopVue Elite. Zaposleni, študenti in dijaki lahko izbirajo med 14-dnevnimi oz. mesečnimi lečami TopVue Premium oz. TopVue Air. Osebam z astigmatizmom oz. cilindrom so na voljo leče TopVue Air for Astigmatism, starejši uporabniki, ki potrebujejo progresivne leče za na blizu in na daleč, pa lahko izberejo leče TopVue Air Multifocal. To pa še ni vse. Vsi, ki bi radi eksperimentirali, pa lahko preizkusijo tudi barvne leče TopVue Color, s katerimi si lahko vsaj za 1 dan spremenite barvo oči in s tem dvignete svoj videz še raven višje ter presenetite okolico.
 
Če iščete božično darilo, s katerim ne morete zgrešiti, potem razmislite o kontaktnih lečah TopVue. FOTO: Moje leče Foto Moje Leče
Če iščete božično darilo, s katerim ne morete zgrešiti, potem razmislite o kontaktnih lečah TopVue. FOTO: Moje leče Foto Moje Leče


Kontaktne leče so nedvomno eden boljših izumov človeštva, pri TopVue pa so šli še korak naprej. Med tem, ko berete ta članek, smo zakorakali v drugo polovico decembra, ki je znan tudi kot mesec obdarovanja. Če še niste kupili daril ali pa še ne veste, kaj kupiti komu od svojih bližnjih, so tu kot nalašč kontaktne leče TopVue, ki vašim ljubljenim osebam ne bodo omogočile le kristalno jasnega vida, temveč jim bodo omogočile neprimerljivo udobje in polno svobodo gibanja. Kaj več bi si človek sploh lahko želel?