Hrvati na Rdeči trg prinesli veliko zastavo (VIDEO)

Na 21. svetovnem prvenstvu v nogometu so naslov svetovnega prvaka osvojili Francozi.
Fotografija: FOTO: Jernej Suhadolnik
Odpri galerijo
FOTO: Jernej Suhadolnik

Moskva - Vročica v Moskvi je pred finalnim obračunom med nogometnima reprezentancama Hrvaške in Francije v popoldanskih urah dosegla vrelišče. Na štadionu se je zbralo na tisoče nogometnih privržencev - med njimi so bili v vodstvu hrvaški navijači.

Rdeči trg so dopoldne zasedli predvsem turisti s fotoaparati in mobilnimi telefoni, navijači Francije in Hrvaške naj bi si ogledali tukajšnje znamenitosti v času kosila, nato sledi selitev na štadion Lužniki.Nekaj pred 12. uro so hrvaški navijači na Rdeči trg prinesli veliko hrvaško zastavo, pričelo pa se je tudi rajanje hrvaških navijačev.

Temperatura se počasi zvišuje. Do finala je le še nekaj ur.Pred štadionom Lužniki je živahno že od zgodnjih jutranjih ur. Turisti in nogometni navijači romajo na prizorišče popoldanskega spektakla predvsem s podzemno železnico, zato je najbolj prometno na postaji Sportivnaja.FOTO: Jernej Suhadolnik
FOTO: Jernej Suhadolnik


V Moskvi so za dan tekme dodatno okrasili že tako okrašene prehode v največjih nakupovalnih središčih GUM neposredno na Rdečem trgu in Avia Park pri postaji podzemne železnice CSKA.

FOTO: Jernej Suhadolnik
FOTO: Jernej Suhadolnik


FOTO: Jernej Suhadolnik
FOTO: Jernej Suhadolnik

 

Komentarji: