Mitja Gasparini bo udaril piko na i

Slovenski reprezentanci avgusta v Mariboru proti Iranu in Azerbajdžanu.
Fotografija: Mitja Gasparini bo športno opremo postavil v kot. FOTO: Uroš Hočevar
Odpri galerijo
Mitja Gasparini bo športno opremo postavil v kot. FOTO: Uroš Hočevar

Slovenski članski odbojkarski reprezentanci se bosta na pripravljalnih tekmah proti Iranu in Azerbajdžanu pomerili avgusta v Mariboru, ko se bo od reprezentančnega dresa in igralske kariere poslovil Mitja Gasparini.

V četrtek, 10. avgusta, bo v dvorani Tabor na sporedu dvojni program. Ob 17.45 se bodo Slovenke po robu postavile Azerbajdžanu, ki so ga v lanskoletnih kvalifikacijah za evropsko prvenstvo dvakrat presenetljivo ugnale.

Nato bo ob 20.15 sledila še tekma moške izbrane vrste z Iranom. Reprezentanca z Bližnjega vzhoda bo tekmica slovenskih odbojkarjev nato še v petek, 11. avgusta, ob 18.35.

»Preizkus pripravljenosti bo pomemben za naši reprezentanci, saj se bliža eden vrhuncev sezone, evropsko prvenstvo. Prepričan sem, da bodo številni navijači pospremili tako dekleta kot fante na tekmah proti reprezentancama Irana in Azerbajdžana, saj bodo to edine uradne pripravljalne tekme naših reprezentanc v tej sezoni, odprte za javnost,« je pojasnil generalni sekretar OZS Gregor Humerca.

Dodal je: »Obstaja pa še en velik razlog za obisk, saj se bo od dolge in uspešne aktivne igralske kariere poslovil Mitja Gasparini in ne velja zamuditi priložnosti, da si ga navijači še zadnjič v živo ogledajo v dresu slovenske reprezentance.«

Komentarji: